birkimseee Gebelikte özellikle tuvalet banyo temizliğini neyle yapıyorsunuz, çamaşır suyu kokusu gebelikten once de çok rahatsız ediyordu, eşimden rica ediyorum ama o da yap/a/ miyor
1931 birkimseee ben trendyoldan dıversey clonet ve taskiR6 diye 2li bi paket aldım kokusu hiç rahatsız edici değil ama yinede çok solumamaya çalışıyorum
tuzlulimoon birkimseee bingo nefes aldıran hijyen var onu alıyorum onun dışında yüzey temizleyiciyle bile olsa sık sık yıkamaya çalışıyorum. Aynı durumdayız maalesef beni de kötü yapıyor
Derinnmom birkimseee ben sirke karbonat kullanıyordum, bazen de gizlice domestos eşim izin vermiyordu 😂
BabyAta birkimseee maske takıp yapabilirsiniz veya daha hafif kokulu bir çamaşır suyu kullanabilirsiniz. Bingonun vardı galiba çok kokmuyordu. Ama tuvalete çamaşır suyundan başka alternatif yok bence
BabyAta 1931 bunlardan bendede var ama hiç güzel temizlemiyor mikrop oldurme özelliğinde yok zaten sadece kireç temizleyici
1931 BabyAta mavi olanı klozet temizliğinde kullanıyorum bana iyi temizliyor gibi geldi ben memnunum yani