Beyzatls ipeklinaismom https://mutluresim.com/images/2024/03/05/z3NC2u.jpg. Karından ilk ultrason 6 haftalık cinsiyeti tahmin edermisin
Beyzatls Nare123 karından ultrasonda sağdaysa erkek soldaysa kız benim bi kız bi erkek var kız soldan geldi erkek sağdan geldi
ipeklinaismom Beyzatls karından olan ultrason yansımasıdır vajinalden olan ise bebek nerdeyse orda görünür, yani karında solda görünüyor ise aslında yansimayla sagdadir sağ da erkek derler. Ramzi teorisi bu araştırabilirsiniz
ipeklinaismom Bebekkk00 dediğim gibi bir teori bende tuttu burdada dönüş yapan 6 kişiden 5 i tuttu 1 tutmadı araştırabilirsiniz Google’dan bakın orneklerine derim
Nare123 @ipeklinaismom anladım oyleyse benim sağ tarafımda zaten sag tarafımda agrı var o zaman erkek olmuyo mu bu teoriye göre
ipeklinaismom Nare123 resim karından ve sağda görünüyor ise kız . Eğer vajinal ise sağda görünüyorsa erkek
Beyzatls ipeklinaismom. Resimde sol üstte bebek yansımayla sağ oluyor anladım zaten dr sağ kasıktan bastırdı baktı karından