Busraaslantas Sevgili bebişler öncelikle herkese bebeğine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben oğlumun adını asla koymak istiyorum ama yanına bir isim daha bulamıyorum önerisi olanlara şimdiden teşekkürler ❤️
Busraaslantas myangelson bana da öyle geliyor aslında, aslan tek başına ağır gelir diyenler oldu o yüzden ikinci isim mi düşünsem acaba dedim. teşekkür ederim cevapladığınız için 🫶
1prensannesi2312 Busraaslantas bende eğer kızım olursa hüsna koymayı düşünüyorum banada tek başına isim ağır olur değiştir bilmem ne diyenler oldu ama yine de dinlemeyi düşünmüyorum herkesin kendi kararı sonuçta
Necla280303 Busraaslantas cnm bende Aslan koymak istiyorum eşimde mahir istediği için ikimizinde gönlü olsun dedik ve aslan mahir koymaya karar verdik hayırlısı tabi 🤗
Deletedmom_99 Busraaslantas bende koymak istedim ama bana hayvan adımı koyacaksın dediler. Fikir değiştirdim.
Naslan44 Benimde yıllardır Aslan ismi var aklımda oğlumuz olsaydı Asil Aslan ya da Aslan Yaman olacaktı sizde düşünebilirsiniz ama tek başınada güzel bir isim zaten 🫶🏻 sağlıcakla gelsin inşallah 🧿