MadameNoire Busra2345 ben yaşamadım ama ablam yaşadı erkek bekliyordu doktor öyle diyordu kız doğurdu 🤭 o yüzden bende temkinli hazırlık yapıyorum şu an 😄
Ebrar_65 Busra2345 Ben de burada bekleyeyim Dr kız olacak dedi ama burda o kadar çok okudum ki ikilemde kaldım
MadameNoire Busra2345 sonuna kadar erkek dendi normal dogum yaptı orada kız olduğunu görmüş.. cihaz kalitesini bilmiyorum canım devlet hastanesiydi şehir hastanesi.
MadameNoire Eessmr Eessmr o pipiyi kordon ile karıştırmışlar .. ablamin ilk çocuğuna erkek dediler bak o doğru çıktı ama ikinci de yanıldılar
MadameNoire Eessmr doğurana kadar her kontrolde erkek çıktı dogururken doktor göstermiş ablama kız çıkmış 😃😍
MadameNoire Eessmr bana da her gittiğimde erkek diyorlar ben artık doğumu bekliyorum sürpriz olur belki.. o yüzden her şeyini ortak renk aldim iki isim seçtik bekliyoruz 🤭
Eessmr Eessmr MadameNoire çok değişik valla nasıl anlamamışlar şaşırdım hangi il hangi hastane Canm ablanın 😊
Eessmr Eessmr bana etlik şehir hastanesi 14. Haftada erkek dedi 15. Haftada özele gittim oda erkek dedi değişir mi dedim yok dedi inşallah kızdır diye umut ediyorum hep