13+1 haftalığım. Ya sizde de var mi bilmiyorum ilk defa yaziyorum buraya da. Sürekli korkuyorum.
Eğiliyorum karnima kramp giriyo, ay bebege bisey oldu diye 3 saat korkuyorum.
Kusuyorum, ay kesin cok basınç oldu kesin bebege bisey oldu diye korkuyorum saatlerce.
Biraz yürüyüş yapiyorum karnima böyle anlık bi agri girdiğinde de ay kesin bebegi cok yordum bisey olacak bebege diye korkuyorum.
Elimi kesiyorum yanlislikla, acaba kanıma bisey karisir da enfeksiyon bebege bisey yapar mi diye saatlerce korkuyorum.
Ve bunun gibi bir sürü şey sürekli aklima geliyor….
Veya durduk yerde bile acaba kalbi atıyor mu acaba saglikli mi su an diye endise icindeyim tüm gün. Öyle ki hamileligin tadini cikartamiyorum.
Sürekli bir korku. O kadar korkuyorum ki bazen agliyorum. 3 haftada 1 kontrollerimiz var. Bebek şükür saglikli, iyi ileriyor, nipt testi de temiz cikti. Her sey yolunda ama ben korkmayı birakamiyorum. Beni sakinleştirecek sözlerinize ihtiyacim var. Ilk gebeliğim. 6. Haftada kanama yaşadım 1 gün sürdü sadece. Progestan kullandim. Bu hafta progestanı da keseceğiz artik iyi bebeğim dusuk riski azaldi bu haftadan sonra diye. Ama o korku hic azalmadi.