DeryaHarun Şuan 17 haftalığım Temmuz sonu ağustos başına denk geliyor doğum siz öncelikle neler aldınız
aslhnkrts9 DeryaHarun bebek arabası park Yatağı bebek çantası bi kaç hastane çıkışı almıştık bahar bebeği olacak bizimki bolca zıbın şort aldım yaz için geçiş dönemi içimde mevsimlik tulumlar ıslak mendil ince kalın battaniyeler şampuan küveti kovası nevresim falan indirimden dün biberon aldım bi ateş ölçeri kaldı 😂 ben aktüellerden çok nasiplendim bu sene şansıma geldikçe ihtiyacım olabileceğini düşündüğüm ne varsa aldım
Busraaslantas 15 haftalığım bende. İndirimde ne gördüysem aldım şahsen 😀 göğüs pompası, kornel çöp kovası, siveno şampuan, Anakucağı, pamuk, mama termos, benek kamerası, reflü yatağı vs vs. Bu devirde erkenden ne alırsan kardır
OzgeKaya Hafta detaylı kontrolüne kadar bez,ıslak mendil ve alt açma bezi stoğu yaptım. Annem de body ve hastane çıkışı yenidoğan setleri almış. Kontrol sonrasında indirimde ne gördüysem aldım diyebilirim. Bebek arabası travel sistem olarak, reflü yatağı, park yatak, ana kucağı, bir iki kıyafet, dalin, küvet seti ve file, pişik kremi, göğüs ucu gümüş kapak..vs. Bez, alt açma bezi ve ıslak mendil stoklarına da devam🌸
gunesinannesi__ 18.haftadayim ikeadan busunge yatak dolap aldim. Park yatak kraft, banyo seti, battaniyeler, hastane çıkışı kabaca bunlari aldım.
Gizem9688 Haftadayız. Bi dolap bir de süt pompasi eksigimiz kaldı. 😂 zam gelmesin diye hemen aldik. Bir de bebek deterjanı falan gibi basit seyler kaldi. O kadar. Geri kalan her seyi aldik
Merve95281 Ne indirimdeyse onu aldım. Dogmamış cocuga don biçme diyenleri dinlemedim. Sanki memleketteki enflasyondan haberleri yok 😒 Sana tavsiyem şu şubat indirimleri bitmeden buyuk parca esyaları alman. Bebek arabası, beşik, oto koltuk vs. Bide oda dusunuyorsan odayı halletmen cunku mobilyaya martta deli zam gelecek. Geri kalanlarda indirim ara ara oluyo zaten
Cnuryasar İlk günler bebek arabası park yatak elektrikli göğüs pombası vesaire aldım 13. Haftamdı sanırım. Dolap benim bekarlık dolabım 1 sene kullandım ya da kullanmadım tertemiz onu kullanıcsz kızıma. Şuan 30+1’deyiz her şeyimiz yıkandı ütülendi💖 32 de falan da hastane çantamı hazırlamaya başlarım muhtemelen. Dün de kapı süsü yastığı falan sipariş ettm gelmesi 20 günü bulur. Bir de kendime lohusa takımları alıcam başka eksiğim kalmadı💖🧸 doğumda nisan sonu mayıs ilk haftası gibi gözüküyor