Cennet_kusum16 En son 27 haftalıkken gittik 1300 gramdı. Pazartesi 32 haftalik olucaz bakalım kaç cıkıcak.
Haticeburak06 Aylin42 25te 1200dük şuan 26+4üz bakalım gidicem bugün hastaneye😍 Şeker yüklemesini yaptırdım sağlıklı dedi doktor🥰
Aysegul_dur tatlibebegim_ maşallah ne yiyip içiyorsun şöyle bende yiyim onlardan 😊 aynı haftayiz sanırım 😂
tatlibebegim_ Aysegul_dur vall ne bulursam onu yiyorum öyle dikkat ettiğim bişey yok ama muzu kaşar peyniri çok yiyorum 😂senin bebiş kaç gram
Aysegul_dur tatlibebegim_ bende muz ve kaşar yiyorum 29 haftada gittim 40 santim 1500 kiloydu oğlum doktor iyi dedi ama seninki daha iyi maşallah yediğin ozle birşey vardır belki dedim şuan 30 biti 😂
Gulsah-207 metemom_ 11+6 da erkeğe benziyor dedi 15+4 de kesin erkek dedi ultrasona girerken tok girin birde çikolata yiyin o zaman hareketli oluyorlar ben ne zaman ultrasona girsem hareketli
tatlibebegim_ Aysegul_dur yok öyle özel bişey yemiyorum😂ama 32 haftayla uyumluymuş ya bende şekerde var ondan belki öndedir kilosu
Aysegul_dur tatlibebegim_ anladım canım geçmiş olsun doktor bana iyi dedi ama seni görünce sormak istedim 😊