pisiannesi Merviiss çağsu hastanesine sevgi hanıma gidiyorum, gebeliğimin ilk zamanları derya başbuğ a gidiyordum özel muayenehanesi var, doğumu çağsuda yaptırıyor, şuan sevgi hanımdan devam ediyorum ikiside iyi bence
Tazeanne68 Merviiss araştırma da Betül hanıma gidiyorum çokta memnunum randevu sıkıntım olmuyor kendisi kağıda yazıp veriyor hastanasina sahip Bi kişi
Evhamlikurabiyeanne Bugün devlette Melih hocaya gittim normalde cagsu takipliyim Mleih hoca Cağsuya gecse kuyruk olurlar kapida o kadar diyorum cok ilgili bir doktor keske kafin dogum hastanesi ters tarafta olmasa özel doktordan daha iyi ilgisi
Merviiss Evhamlikurabiyeanne devlet hastanesi dediğiniz Atatürk Devlet hastanesi dimi randavu nasil alıyorsunuz 1 aydır randavu hiç yok 😪😪
Evhamlikurabiyeanne Merviiss evet muncurludaki bina ben tesadüf denk geldi aldim yoksa ben de bulamiyorum cagsuya gidiyorum o yüzden
Merviiss Tazeanne68 betul hanim varmış bide engin bey engin bey nasıl Betül hanıma ters diyen de varda
Evhamlikurabiyeanne Merviiss doktor bana kendi dedi cihaz epey kalitesiz kaliteli cihaz olsa cinsiyetini de söylerdim diye ugrasti ama hem bebek göstermedi hem de cihaz kalitesiz dedi ama en azindan bebegin kafasini ellerini ayirt edebiliyorsun hepten de fi tarihinden kalma cihaz degil idare eder