eda006 Kızlar sizde durumlar ne ben 39+2 oldum hiç bir belirtim yok bir anda olur diye bekliyorum her tuvalete çıktığımda bir umut 😂 ağrılarım da yok işin garibi sadece dünden beri idrar kesemin üstünde baskı hissediyorum sık tuvalete çıkıyorum o kadar sizde son durumlar ne
Kbradmrdg eda006 39+3 le aynı durumdayım 😄 ne sancı var ne bişey ama benim ilk oğlum da 39+4 de şak diye gelmişti be nişanım gelmişti ne de suyum o yüzden bi umut hergün bekliyorum ☺️
Pelinpelin eda006 39+1 le biz de beklemedeyiz canım evet baskı çok ama ne sancı ne nişan hiçbiri yok🤷🏻♀️
dlb97 eda006 38+6 ile ben de beklemedeyim 3 gundur karnim sert ve yukarida kendini topluyo . Hareketleride azaldi hep bi korku icindeyim ya
Bb95 eda006 38+2 aynı durum gelsin diye dört gözle bekliyorum ama yok 😂 34 ten beri erken doğum riskim vardı düşün 😂
Esraabbaa 39+3 biz de öyle dümdüz bekliyoruz gelen giden yok 😂 şubattan umudumu kesmek üzereyim, hiç belirti yokken aniden geldi falan yazılarını okudukça umutlanıyorum ama yok 😂
Aysegltrna eda006 38+6 çok zorlanıyorum artık ayaklarım şiş uyanıyorum sürekli lavaboya gidiyorum :( doğsunlar artık
Birikrabirsusam eda006 37+6 dayız. Sürekli tuvalette bakıyorum bi kan bi şu görürmüyüm diye ama yok prensesin gelesi yok. Sancı falanda çıkmıyor nst de. Haftada 2 kere doktora gidiyorum.
Sngrs 38+1 olduk gelen giden yok o kadar da egzersiz yapıyorum. Sağa ya da sola toplanıp sertleşme oluyor bu yalancı sancı mı ? hiç ağrılı bir durum yaşamadım daha gerçek sancıda naparım kimbilir:/
eda006 Sngrs bende dün ilk defa bir yere toplanıp durdu kasılma diye buna diyorlarmış ama buda doğum belirtisi değil yalancı kasılmalar oluyormuş maaleseff🤷🏻♀️
Nur_Alp eda006 Bende 39+2 oldum ama ne gelen var ne de gelmeye niyetlendn nişan yok su gelmesi yok ağrı yok sızı yok sancı yok Şubat tan ümidi kestim ben 😂🤦🏻♀️ ama çok diş ağrısı var keşke sancı olaydı da doğuraydım çocuğumu 🥺💙
happymuti eda006 39+4 beklemedeyiz çatım 3500 kg kadar müsait miş son 200 gr kaldı o yüzden pazartesi 40+1 de suni verilecek tabi kendisi gelmek istemezse o zamana kadar
MMerve34 eda006 39+5 Perşembe günü nişan geldi bekliyorum devlet takipliyim ama özele gideceğim bugün sanırm sezeryan ya da sunı isteyeceğim
Cicekkiz20 eda006 39+0 sadece karnım sertleşiyor o kadar başka hiçbir şey yok adaçayı yürüyüş hurma ananas bana mısın demiyor valla