13Gamze08 rich_mom işin kötü tarafı 35 . Haftadayiz bı yanım değiştirmek istiyo bı yanım alıştı Mehmet Emire 😊drgistirirsekte Yağız emir , kağan emir , poyraz emir bunlardan birini istiyorum🌼
ZelihaTkcnn NaimeYilmaz Eşimle ortak kararımız Tuana düşündük Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kizlarrr🧿🧸💕
Nurov Oğlumun ilk adını ben ikincisini ortak, ikinciye hamileyim şuan ilk adı ortak ikinciyi ben seçtim🌝🫶🏻
Gurcunursogut Aysehilal eğer tavsiye dinlersen efe ismini koymani önermem benim oglumun ismide efe efeler fena olur dediler dinlemedim valla benim oğlan öyle
Aysehilal Aysehilal yaa bilmiyordum ama baya herkese söyledik ismini bir iki gün kaldi doğmasına 2 isim olsun istiyorum yavuz ismine ne ek olarak gider bilmiyorun efeyide seviyorum diye koymak istedim kısa isim hem diye
13Gamze08 rich_mom gorumcemin eşi vefat etmiş biz evlenmeden önce eşimde enistesini çok seviyormuş onun adı Mehmet o yüzden kararsızım sen koyarmiydin eşin çok istiyor diye
Rabia6606 NaimeYilmaz ilk cocugumda eşimin babası olmadığı için onun adını koyduk . İkinci çocuğumda kayinvalidem annesinin adını koymak istedi benimde hoşuma giden bir isim olduğu için koydum . Şimdi üçüncü bebisimizi bekliyoruz . Buna eşim ismini koysun istedim . Ve o koyacak nasip olursa 🥰
Elif6154 Ben daha netlestiremedim kızları ilk oğlum Aras Bulut 2. Hamilelik buda erkek Ata Atlas Aslan bakalım ortak kararlar bunlar
Tugcetsn NaimeYilmaz ilk oğlum adını ben seçmiştim Duhan ikinciye hamileyim onuda eşimle ortak kararımız Metehan olucak inşallah ❤️
Tubak gunesinannesi__ bizim de aynen öyle oldu hamile değilken bile Güneş istiyodum o kadar benimsemişiz ki kız olduğunu öğrenince Güneş kaldı eşim de onayladı 🤗
gunesinannesi__ Tubak isim hakkinda cok yorum yapan oluyor ya neymiş ü varmış ş varmış noktali harfler varmış enerjisi iyi değilmiş ama bi kere ısınınca cok güzel isim 😀