gulsah_dnz6549 Oğlumuzun adı MİR DEMİR olacak inşallah 🐣 DEMİR eşimin dedesinin adı MİR’ide ben istedim 🥰🌹
annneoluyorummm NaimeYilmaz bizimki Poyraz Aren olacak Allah’ın izniyle 🥰💙 inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur 🤲🏻 Aminn
Ebruucar NaimeYilmaz bir ismi muhammed olacak hemfikiriz ama ikinci ismi bulamadık daha ben cihangir diyorum eşim emin değil inşallah bulucaz onuda 😄
SahraKubra NaimeYilmaz ilk çocuğumda ben koydum eşimin adı+Bera zaten hayalimdi HASAN BERA oldu İkinci çocuğumda eşim Efe olsun yanına sen bir isim bul dedi GÖKTUĞ EFE de karar kıldık 🙂
yeschef-13 NaimeYilmaz Ben daha bekar olduğum zaman seçmiştim cinsiyeti belli oluncada adı yerini buldu Ali olacak
Hayat31 Ben seçtim. Başlarda ailesi başka isim istedi. Daha hamile değildim. Sonra hamile olduğumu öğrenince eşimin adı Sinan Can olduğu için bebeginde adını Can koydum. Eşimin de hoşuna gitti )))
13Gamze08 Bizde inşallah Mehmet Emir koycaz 🩵 emir ismini ben çok istedim çok seviyordum eşimde Mehmet ismini istedi aslında ikimiz dışında kimse ismimizi begenmiyo hala degistirebilirsiniz daha popüler isim bulabilirsiniz vs diyolar sizce nasıl 😊
ErvaDeniz 13Gamze08 Mehmet Peygamber efendimizin isimlerinden. Bence uyumu da güzel. Ama Agır gelmez inşallah. Emir de Emir sultan hazretlerinin ismi çünkü
rich_mom 13Gamze08 bizde Mehmet emir koyacaktık kayinbabamin ve kendi babamın adı Mehmet. Bizce gerek yok ya dedik sonra coxuk kimlik.karmasasi yaşamasın dedik. Emir duha ya karar verdik
Silan_Abdullah NaimeYilmaz biz daha cinsiyeti öğrenemedik erkek olursa ayaz asaf kız olursa reyhan kumsal