Gurbetci1anne İlk oğlum Ömür Yamaç ikinci oğlum geliyor Kuzey olacak. Teklifleri ben sundum ikimiz de beğendik
Cokomel16 Gurbetci1anne ismi çok hoşuma gitti Allah bağışlasın size evladınızı 😊 noktalı isimlerden çok çekiniyorum sizinkinin mizacı nasıl acaba nasıl bir çocuk oğlunuz 😊
Alan_Yeliz NaimeYilmaz 13 yaşında oğlum var poyraz onun ismini ben koydum şimdi hamileyim eşim koyacak ismini sıra onda öyle diyo😀Ayaz istiyo koymak
cagla24 NaimeYilmaz Çağan ♥️ ben seçmiştim eşimle ikimizin hecelerinden oluşuyor çok anlamlı gelmişti 🥹 oğlum şimdi 3.5 yaşında bir de kardeşini bekliyoruz kız olursa Aden erkek olursa Karan düşünüyoruz bu sefer bi anlamı yok ama 🥲
BurcuA-D Allah nasip ederse kızımız olacak , isim de ben eşime bir iki isim saydım o da Mügeyi seçti 😊 sade ve kibar bir isim istiyorum diyip duruyordu zaten gönlüne göre olmuş oldu 🐣 Benim için ise Mügüş
annesinin_alparslani NaimeYilmaz ilk oğlumun ismini eşim söyledi benimde hoşuma gitti. Alparslan oldu. Şimdi kızıma hamileyim onunda adını ben söyledim Erva olacak Allah’ın izniyle tabi kayınvalidem duyunca kıyamet kopacak benim adımı neden vermediniz diyede.Doguran koyar ismini kimse kusura bakmasın
sanem678 annesinin_alparslani ben de hamileyim ama ben nasıl istiyorsam öyle koyarım kime ne ya izin vermeyin bence aklınızda hangi isim varsa onu koyun karnında taşıyan sen doğuran sen saçmalığa bak😅