Meryoss
Hilal hanımdan siz neden memnun kalmadınız ben ne şikayetim olsa normal hamilesin diyor hocam aşırı baş ağrım var diyorum normal diyor afedersiniz ilaçlar kabız yaptı değişsek olur mu diyorum yapar diyor. Uyuyamıyorum ve çalışanım burnum sürekli tıkqnıyor sabahlıyorum resmen diyorum bunlar olur diyor ufak bir çözüm bile yok. Cinsiyette de emin olmadan 13. Haftamda çıkıntı var erkeğe benzettim dedi ben 1 ay erkek sandm 17 de bi gittim yüzde yüz kız dedi emin olmadan bana bilgi vermesi de beni sinirlendirdi açıkcası. Hamileyiz sonuçta duygusalız. Bir kart verdi gebe takip onu o gün iş yerinden gittim diye evde unuttum kusura bakmayn dedim ben sana unut diye mi verdim dedi yani bu terslemeleri bana devlette de yaparlar detaylı için öner hocaya yolladı 3 bin lira para aldı beni içeride inanın 10 dk tutmadı detaylıda 1 saat yarım saat 40 dk kalanlar var. Normal muayene gibi tuttu bıraktı yüzünü bile göremedim dedi. Elleriyle kaptıyor ben napabilirim dedi. Hiç memnun kalmadım Aktiften de doktorlarından da