B-nur Dougr bende Melike hanıma gidiyorum bu hafta gittiğimde muayenesine 1190 tl verdim indirimli haliyle
Elifsgnci Konya meram akademi hastanesi ben doğum paketi almıştım 20.000₺ ödedim sadece muayenelere 15₺ ödeme yapıyorum ayrıyeten diğer herşey 20.000₺ içinde
Beyzaanr Birgulyigit merhaba berfin hanimin muayenesi 915 mi hala birde rahim filmi ucretini biliyor musunuz
Sultanoncul HappyMom İzmir ekol kadın doğum Calibe hanım 970 muayne doğum 30-35 bin arası dediler Alsancak da özel muaynane evrim Konyalı oğlu muayne 1000 doğum 27 bin cinarli hastanesi anlaşmali her iki doktora da gidiyorum
ErvaDeniz Aybarssena beterin beteri var benim özel muayene 1500, normal doğum 35.000 sezeryan 40.000 tl Ankara medicana hastanesi. Yılbasında zam geldi 10bin arttı :(
Minezra HappyMom ataşehir acıbadem. Normal sağlık sigortası geçmiyor özel sağlığım yok. Doktorum perinatoloji prof. 4.550 tl 🥺
14022024 İstanbul Bahçelievler Yenibosna Medipol hastanesi 900tl Bahçelievler Medical Park hastanesi 1700 TL Bağcılar/güneşli medicena 1000tl Başlıyor dün arayıp üç hastaneyede sordum
NaimeYilmaz > HappyMom Harici yorumlar sağlıklı takip amaçlı silinmektedir. Lütfen birbirinize olan sorularınız için özel mesaj kullanınız.💜