byzblt Merhabalar hamileliğimin 16. Haftasında ufak bir kanamam oldu ve kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular, şimdi 28+1 haftamdayım bir daha kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacak mıyım? Bu durumda olan hamileliğinde iki kere bu iğneyi vurduran oldu mu acaba?
Miniko_08_17 Benç byzblt bende 10.haftamda oldum kanamam olduğu için , 3 gün önce 38 haftamda oldum bebeği korumak adına doğumdan sonrada beneğin kan grubuna göre benim kanımsa vurulmayacak eğer değilse iğne tekrar yapılacak
Anneoluyorumm00 byzblt 28 haftada olan herkese yapılıyor canım eğer hamilelikte kanama olursa mecburen bir iki doz fazla vuruluyor 28 haftada olanida yapman lazım
Elifttk byzblt 11 haftamda kanamam olduğu ıcın uyusmazsızlıgı ıgnesı yapıldı 27 haftamda kontrole gıttıgımde ıgnenın koruyuculuğu 3 ay koruyu dedı kan verdim negatif çıktı sonuç 28 haftamda eczacılar odasından aldım 17 tl ücret odedım devlet hastanesi olduğu ıcın
Ftma81 Busranagme Merhaba eşimle bende de kan uyuşmazlığı var ve ilk gebeliğimdi 9 cu haftada ve 28 haftada oldum 9 cu haftada doktorum kendisi istedi kanama vs olmadı 28 de normal olması gerekiyor zaten sende olmalısım tekrar
2bebekli Gunaydin, ben ilk gebigimde 28. Haftada oldum bir de dogumdan sonra bebegin kanina bakip yaomislardi die hatirliyorum. 9.haftamda olmadim igne
byzblt Miniko_08_17 iğneyi devlet karşılıyor değil mi her ikisinde de sizin karşıladı mı acaba? Benim ilkinde karşıladı bu seferkinde 1017 TL gibi bir rakam çıkardılar da