Cerenerb Ebrupla ben buraya kaç post açtım sigara ile ilgili İnşallah bulantınız olur ben hep öyle dedim bulantım olsun tiksiniyim diye başka türlü bırakamıyosunuz 🙄 bulantım başladı şimdi eşime evin içinde içirtmiyorum öyle rahatsız ediyor
Duyguanneoluyor Ebrupla canm bebeğini düşünüceksin onun için içme sen sigara içince o içinde o dumandan kaçamıyo mecburen dumanı hissediyo ne kadar zor durumda kalıyodur
Sseymaugurr Cerenerb hiç bulantım olmadı hıc tıksınmedım de ama gunde iki paket ıcen ben bıraktım ağzıma surmedım ırade meselesı o sekılde dusunme cunku hep miden bulanmıcak
gevezeyazar1 Cerenerb ilk 4 ay bende öyleydim asla kokusuna bile tahammül edemiyodum bulantılarım kesildi bir iki içmeye başladım 😖😖😖😒
Duyguanneoluyor Evinize gelen misafire nasıl sigara içme diyorsunuz kızlar mutfak duman altı oluyo her misafir geldiğinde 3 kişi aynı anda sigara içiyo eşim normalde balkona çıkar ama eve arkadaşlarımız gelince mutfakta içiyorlar nefret ediyorum eşyalarıma üzülüyorum gerçekten dün akşam da aynısını yaptılar 23 haftalık hamileyim ben nasıl dicem bu eve gelen misafire sigara içmeyin diye
KlncA Duyguanneoluyor basbaya direk diceksin EVİMDE SİGARA İÇİLMESİ ARTIK YASAK SİZİ BALKONA ALIYIM diceksin alınan alınsın boşver böyle şey mi olur ya
Deletedmom667 Duyguanneoluyor canım evlendiğimizde biz her gelene direk soyledık sigara içilmiyor die ya balkona cıktılar soguksada mutfakta aspıratorun altında ıcebılırsız biz oyle yapıyoruz dedik. Evde sigara kokusu sıkın herseye siniyor bildiğimiz için içirtmedik
sydtns 1 hafta kadar içtim sonra bir anda mide bulntışatım bailadı o gğnden beri elimi süremiyorum eşim bile değil balkonda içmek taa apartmanın dışına çıkıyot
Duyguanneoluyor sydtns Eşimede kızdım zaten neden balkona çıkartmıyosun diye özellikle balkonu temizledim balkona çıksınlar diye bide hala nasıl sinirliyim zaten çalışan biriyim zar zor ev temizleyebiliyorm bide eve gidip perde yıkicam saldeyenin kumaşları sigara kokuyo resmen yaa 😭😭
bulutunannesi33 benım ıkı gun once mısafırım vardı yemeklı gayet net bır sekılde sıgara ıcmek yok dedım yagmurlu havada ballona cıktılar tıtreye tıtreye ıctıler duvarlarıma sınıyot yenı boyattım evımı dogumdan once temızlensın heryer dıye kımseyı cekemem
Duyguanneoluyor bulutunannesi33 bende söylicem inanın akşama kadar insanlarla uğraşıyorum zaten eve gidince dünya kadar iş var şimdi yapıcak gücüm yok ama leş gibi sigara kokuyodu 😩😩
Duyguanneoluyor KlncA ya işte diyebilsem kör cahil değiller ya bu evde hamile bayan var sigara içilmez diye düşünmeleri lazım eşim kimsenin evinde sigara içmez rahatsız olur diye karılarıda bişey demiyo balkonda için diye ben o sigara kokusunu soludum bide
bulutunannesi33 Duyguanneoluyor vala perde kapı duvar kokuyoya ıcmeye les gb gelıyo kokusu benm esımde ıcer ama evde ıcmez balkona bıle cıkıo ıcmez ıs yernde gunde bır ıkı ıcer oyle ck aramadıgı ıcın sjntı yasamıyoruz ha ck duskun olsa bıle kıcı donsun banane 😂