Kaderozy Sclkrcu ayni benimde böyleydi öyle pencere önüne güneşe koymuştum daha net göreyim diye ordada kalmış kaç saat sonra baktım da çok hafif çizgi vardı şimdi oğlum 5 yaşında insallah seninki de öyledir 🙏
Zehra31 Sclkrcu benimde yarim saat sonra cikmisti aynen bu sekilde. Cok aglamistim olmadı diye. İkinci testi yaptim hemen cikmisti. İnsallah vardir. Adete 4 gun kalaydi benim. Kan verirseniz cikar
Cankuss35 Sclkrcu dayanamam dersen özelde ver 300 tl falan 1-2 saate çıkıyor . Yada bitane daha erken gebelik testi al sabah tekrar yap
DeryaHarun Sclkrcu ben yaptığımda bir dakika içinde belli oldu hiç beklemedim adetim 2 gün geçince hemen yapmıştım
0924m Sclkrcu bnde ilk yaptığımda öyle oldu sağlık ocağına gidip kan verdim çıktı daha yeni oluşmaya başladığı için silik çıkıyo ama yine de kan verirsen içinde rahat etmiş olur
zumraninannesii Sclkrcu ben verdim 1 gün sonra çıktı sizin orada nasl bilmiyorum acile git hamilelik supesi var de başım dönüyor midem bulanıyor çok rahastsizim de 1 saat içinde çıkar
Sclkrcu Cankuss35 ben gebelik testlerine güvenmiyorum ya artık kan verdim bugğn negatif çıkarsa test bir daha yapmayacağım moralim bozuluyor