Deletedmom_99 Yumurtanın sarısını hafif pişmiş ekmek bandırmayı özledim kızlar. Gerçekten hamilelikte tamamiyle katı olması şart mı. Şart değilse ışık hızıyla gidip çiğ yumurta sarısı yicem o kadar hırslandım
Hulya-003 Deletedmom_99 ay pişmiş yumurtayı zor yiyorrum ama sen bence yeme çiğ çünkü çiğ et yumurta tavuk onları iyice pişirmeden yeme kaç haftalıksın bu arada ne kdr bekliceksin yemek için 😊
Denizbllt Deletedmom_99 bende çok severim. Bir kaç kez göz yumurta yaptım. Bak şöyle yapabilirisn. Sarıları patlatmadan kırıp iyice pişirebilirsin. Tam kop koyu olmadan kapatabilirsiniz. Doktorun bahsettiği çiğ yumurta yenmemesi. Bizim yaptığımız tam pişmeden yemek oluyor. Ben yedim valla çok şikür sorun yok
Alan_Yeliz Deletedmom_99 bende çok severim ve yedim de bı kerecikten bişey olmaz yaa millet neler yapiyo sigara içen var yumurta neki🤔canınız çektiyse yapın bence
Deletedmom_99 Serapjjj ay bi güzel gidiyordu sabah kahvaltıdında sorma 🤣 tavaya kırıyorum beyazı pişince sarısı da pişiyor az. Çıtır ekmekle güzel gidiyordu. Şimdi canı çekenler olur ama benim de çekiyor 🤣
gmz10 Deletedmom_99 Çatlamayız😅ben de pişmişi zorla da olsa bir şekilde yiyorum artık, o sarıya ekmek banmalı günler bir süre geride kaldı😄
Hulya-003 Deletedmom_99 13+2 ikimizin de bayağı uzuuun bi yolu var sağlıcakla gelsinler minnaklar cinsiyet nedir sizin öğrendiniz mi ben daha gidemedim🥹
Deletedmom_99 Hulya-003 bana erkek dediler. Sağlıklı sıhatli olsun benim için yeterli. Kız çocuk istemiştim. Daha süslü püslü şeyler var 🤣 bence daha gitmeyin 21. Hafta da kesinleşiyor muş.
Hulya-003 Deletedmom_99 zaten 2 hafta sonra kadar randevum iyice netleşir benim için fatketmez kızım da var oğlumda var eşim oğlumuz olsun istiyor onun gönlü erkekten yana sanırım beni de etkiliyor ilk baştan beri erkek hissediyorum bende sağlıkla gelsinler inşlh
BabyAta Ben doktorlarıma sormuştum hamileliğimin başında, ben tamamen pişmiş haşlanmış yumurta yiyemiyorum sarısını özellikle. Kayısı kıvamında yiyebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi o yüzden ben kayısı kıvamında yiyorum yumurtamı sonuçta pişiyor çiğ kalmıyor.