gncglozclk 43 gun oldu sezaryan olalı 4 defa sıtma ates halsızlık yasadım aynı hasta gıbı 2 3 gun surup ortadan kayboluyor acaba lohusalıgımı atamadım mı ki niye boyle oluyor yoruldum artık 😢😢😢acile gıtsem bısey yaparlar mı
Iremkoko gncglozclk mastit oluyosunuz gögsünüzü sağın yani sezeryan dikişinizi enfeksiyon kaptırmadıysanız büyük ihtimalle mastitsiniz gögüslerinizi kontrol edin ben 40. Gün ameliyat oldum gögsümden aynı sıtma halsizlik ateş mahvetti beni gögsümden de 1 lt yakın apse boşaltıldı genel cerraha görünmenizi tavsiye ediyorum eğer öyleyseniz
myangelson gncglozclk mastit olabilirsiniz acile gitmeniz lazım bu durumda iyi birşey değil ateş sıtma
gncglozclk Sumeyyealts Iremkoko bu durumu yasadımda gogsumun bırı agrıyor gecen ateslendım zaman sag gogsumdu sımdi sol bıde duzenli olarak sagım da yapıyorum
Iremkoko gncglozclk bende düzenli sağım yaptım 2 saatte bi 15 dk cift elektrikli pompayla ve emzirdim ama mastit oldum ilk sol gögsüm ateş sıtma yaptı serum taktırdım antibiyotik kullandım şırıngayla cektirdim en son sağ gögsüm tamamen apse oldu ameliyat oldum uctaki yaradan enfeksiyon alıyo genel cerraha görünmeni öneriyorum
gncglozclk Yazmelegi_ myangelson Iremkoko Ozgednc Melodimm dün gittim acile kızlar sol gogsum de agrıyordu mastit dedı tek tedavisi emzirmekmiş yınede antibiyotik verdi dedim kızım emmıyor sagıp veriyorum diyede olmazmıs tekrar eder zorla bı yerden sonra kırılacak emecek dedı dun atesim 39 un altına inmedi oluyorum sandım bugun atesim yok ama gogus agrım hala var o gogsumden süt cok gelirdi sımdi az az geliyor sıcak suyla masaj yaptım canım yana yana sıcak degdıkce sagdım tıkanan yerler acıkıyor 1 dk bosaltıyor tekrar tıkanıyor napcam bılmıyorum kızım 1 bucuk aylık her gun deniyorum yınede almıyor yalanıyor sadece memede gogus ucu da denedım oda olmuyor
gncglozclk Iremkoko banada dedı yara var mı gogus s ucunda diye yok yara hayatımda boyle bısey yasamadım atesim hıc dusmedi kızımı kucagıma alamadım agrıdan
Ozgednc Ya kzuum hiç hastaneye gidip tahlil falan yaptırmadinmii. Belki sezeryan yerinde bı enfeksiyon oluştu iç tarafta ateşin varsa bu vücudun kabul etmediği birşeylerin var olduğu anlamına geliyor ihmal etme gözünü seveyim
myangelson gncglozclk çok geçmiş olsun mastit çok kötü birşey ben de mastit olmuştum ama benim sütümü kestik kesince düzeldi. Bebeğimi kaybetmiştim o yüzden sütü geri götürdük. Ben şey duymuştum bu mastite hastane tipi sağma makineleri iyi geliyormuş çok kuvvetli olduğu için kanalları aciyormus bana öyle demişlerdi emziriyor olsaydım öyle yapacaktım.
Yazmelegi_ gncglozclk hastane tipi sagma makineleri iyi geliyormuş bunun için Bende de kanallar tıkanmışti kızım emmiyodu sonrada sütüm azalmıştı genel cerrahi ye gittim ilaç verdi öyle rahatlamstm
gncglozclk Melodimm Allah razı olsun 💕 suyu cok içiyorum ama yınede oluyor bu durumu 3. Yasayısım ama bu agır gectı
Yazmelegi_ gncglozclk bana baktı kanallar tıkanmış dedi buscopan diye bir ilaç yazdı ondan sonra rahatladım ben