Eliztovefasulye Kızlar maalesef bugün 1 saat içinde 100 gören sancılar ve ilk sezaryen yerimin açılmaya başlaması ile acil doğuma alındım kuzum küvete gitti şimdi süt sağdım ama serumla besliyorlar mama vermiyorlar birde oksijen takviyesinde morale ihtiyacım var
Unzile31 Eliztovefasulye Rabbim yardimciniz olsun kuzun da kocaman olduğunda bugünleri senden gülümseyerek dinleyecek kucucuktun doğduğunda diye anlatacaksin çocuklar bebekliklerini dinlemekten çok hoslaniyorlar buyuduklerinde 🥰güzel gunleriniz olsun inşaallah 🤲
Sariburun Eliztovefasulye tebrik ederim hayırlı olsun, hiç endişe etmeyin ben de 34+5’te doğurdum oğlumu suyum bitti acil sezaryene alınmıştım. Oğlum 1 hafta küvezde kaldı o kadar. 1880 kg doğmuştu çünkü, suyum az olduğu için kilosu da azdı beslenemiyordu. Şimdi 20 aylık evin altını üstüne getiriyor 😅 darısı başınıza inşallah
Berfinn98 Eliztovefasulye asiri asiri erken dogumda degil cok sukur tez zamanda kavusursunuz insallah kac kg dogdu bebiş
Barabar Eliztovefasulye gözünüz aydın hiç olumsuz düşünmeyin Allah’ın izniyle sağ salim sağlıkla kucağınıza gelecek. Biraz ayrı kalabilirsiniz ama her şey bebişin sağlığı için ona çok güzel bakacaklarina eminim. Bu sürede sizde iyice toparlanıp bebisli günlere kendinizi hazirlarsiniz. İnşallah çok uzun sürmeden kucağınızda evinize dönersiniz 🌸
Derya0335 İnşallah biran önce toparlarsınız rabbim yardımcınız olsun neden açılmaya başladı dikişleriniz bir önceki sezeryanınızla arasındaki süre ne kadardı bende seseryan doğum yaptım
Eliztovefasulye Derya0335 çok sağolun bir önceki sezaryenle arası 19 ay ama sancım çok yüksek olunca sık kasıldı ve açılma başladı herşey 10 dk da oldu spiral istiyordum genel yaptılar tehlike diye başını sezaryen yerine dayadı birde o yüzden acil alındım
Derya0335 Eliztovefasulye bebeğinizin durumu iyidir inşallah erken doğmuş oldu çünkü biraz .sizin bir önceki sezeryanla arasında ağrı sızı aynımı yoksa dahamı fazla . Çok geçmiş olsun tekrar bu günleri biran önce atlatmanız dileğiyle 🤲 (bu arada biz anneler çok güçlü varlıklarız atlatacağınıza yürekten inanıyorum😊 )
Eliztovefasulye Derya0335 yani korkutmak istemem ama kızımı doğurmamışım dedim bu daha ağır geldi bana
Elsa2019 Hiç üzülmeyin çok çabuk toparlıyor bebekler, olanda hayır vardır sağ Salim doğmuş ne güzel bebeğiniz, Allah kucağınıza da almayı nasip etsin en kısa zamanda, ben de 34+4 Te doğurdum kızımı, 15 gün yoğun bakımda kaldı solunum sıkıntısı vardı, şimdi 5 yaşında maşallah.
Eliztovefasulye Sariburun Sariburun İnşallah o günleri bende görürüm zor oluyor küvezde arkanda koymak
Eliztovefasulye Derya0335 açılma sezeryana girmeden evet acı veriyordu ama kan sulandırıcı kullandığım için genel anestezi oldu uyanınca çok ağrım oldu ağırlık koydular bilmiyorum aynı özel hastane 2. Doğumum ama bu defa aşırı eziyet ettiler sürekli karnıma bastırdılar filan
Derya0335 Eliztovefasulye anlıyorum çok geçmiş olsun gerçekten sezeryanın her türlüsü çok zor maalesef
Alyahnm Eliztovefasulye ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum ilk defa duydum genel anestezi meselesini spinal olamıyor muyuz
Elsa2019 Alyahnm ben de Oksapar kullanıyorum doktora anestezi konusunda hangisini tasviye edersiniz dedim spinal ol bence dedi, ben de duymamıştım ama doğumdan bir gün önce falan iğneyi bırakmak gerekiyor sanırım, belki o gün iğne yapıldıysa ondan öyle demiştir
Ozgednc Alyahnm kuzum olunuyo yani evet tehlikeli ama mecbur kalındığında vs hiç düşünülmüyor bile. Ben günde 2 kere oksapar kullaniyodum iğneyi vurulali daha 2 saat olmustu acil doğuma alinmam gerekti hemde kahvaltiyida yeni yapmıştım genel yapamayız dediler spinale aldılar direkt
Eliztovefasulye Alyahnm 34. Haftada bırakmak gerekiyor dedi doktorum o ilk kızımda bırakmıştım 37 spinal olmuştum bu doğumda sabahı bile kullandığım için riskli gördüler genel anestezi oldum sonra grip olduğum için entübe olmuşum pişman olmuşlar genele aldıkları için filan sayıyorlar böyle rezil oldum anlayacağınız
Eliztovefasulye Elsa2019 inanın hiç sancımla sorgulayamadım yeni kendime geliyorum kızımda spinal olmuştum bunda ne olacak demeden doğum başladığı için konuşamadan bayılttılar