Yagmurguzel01 Arkadaşlar çoook özür dileyerek bir şey soracağım tavuk döner dürüm gebelik şekeri olan birinde şekeri yükseltir mi?
Gizemmm223 Yagmurguzel01 bende yedim eve geldim ölçüm 183 çıktı ama canm ck cskti hep dikkat ediyodum ama yedim
Yagmurguzel01 Tbsra95 dimi ayıptır söylemesi günlerdir canım çok çekiyor hep diyet şeklinde ilerliyorum normalde ama dayanamadım söyledim ama yinede sormak istedimm🩷
Yagmurguzel01 umrumdadegil aşkım şeker yoksa 250 nasıl fırladı dürüm mü yedin normal ekmekle mi yedin?
umrumdadegil Yagmurguzel01 dürüm yedim yani şeker yüklemesi de yaptırmadım doktorum gerek yok dedi ama çok fena ateş basmıştı ölçtüm 250 çıktı
Gizemmm223 umrumdadegil sekt yok ve 250 çıktı şeker olmayan birinden çıkmaz testte vermişsin demekki varmis bebege gecti mi irimiydi
umrumdadegil Gizemmm223 test yapmadı doktor bana gerek yok dedi çok abartmadığım sürece öyle çıkmazdı ben kendim içim rahat etsin diye evde ölçtüm arada bir. Bebeğim iri değildi aksine kilo almıyordu zayıftı
Yagmurguzel01 Gizemmm223 bende dayanamadım yedim hemen arkasından soda içtim su içtim çamaşırlar vardı astım hareket ediyorum sürekli ama iş kalmadı oturdum şimdi bekliyorum bi 10 dk sonra tekrar ölçücem sen diyet şeklindemi ilerliyorsun normwlde
Yagmurguzel01 umrumdadegil Allah Allah çok garip ya şekerin yoksa 250 çıkmasıda garip belki cihaz yanlış ölçmüştür bilemeyiz