Aslihan-gur35 Kizlar 37+6 oldum bugün. Pazar günü doğumum var. Ama akşam üstünden beri baş ağrısı halsizlik var. Tansiyonum 12/6 o da normal. Şimdi de kusma başladı. Başka birseyim yok ağrı sancı bebek hareketleri de düzenli kıpırdıyor şuan. Ne yapsam bilemedim.
Damla Aslihan-gur35 bir yerde açılma oldukta mide bulantısı yaptığını duymuştum, fitil olarak sancı vermişlerdi bana bende de tüm gün bulantı olmuştu
sumeyra14 Aslihan-gur35 Doğum vakti gelmiş kişiler de mide bulantısı olması açılmaya çok yardımcı imiş öyle duydum. Bulantiniz hayr olsun inşallah ☺️
minnos1mom Kusman devam ediyor mu zehirlenmiş olmayasın şikayetlerin devam ediyorsa bir acile görün bence
Aslihan-gur35 minnos1mom Şuan devam etmiyor. Yemek olarak da birşey yemedim bugün çorba içtim sadece farklı birşey de yiyip içmedim
Irm-kacmz41 Aslihan-gur35 şuan normal dogum bekliyorum Çarşamba sabahı kontrol edecek bakalım nasip bende 37+6 yım
Aslihan-gur35 Irm-kacmz41 Hakkımız da hayırlısı olsun Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼