Kilosunun biraz ileride olmasından kaynaklı 26/02/2024 tarihinde sabah 5 te hastaneye yatarak suni sancı ile doğumum başlatıldı. Suni sancı verilmeden önceki çatı muayenesinde 2 santim açıklığımın olduğunu söylemişlerdi. Her neyse suni sancıdan sonra saat 8:30 gibi sancılarım başladı önce hafif hafif vuruyordu tabi sonrasında şiddetlendi 10:30 da 4-5 cm açıklığa ulaştım suniyi biraz arttırdılar tabiki ağrılara karşılıksız kalması çok zor ama Allah bir şekilde yardımcı oluyor 😇 saat 11-12 ye doğru açıklığım 6-7 oldu epidural yapılmasına karar verdik ama uygulama aşaması çok meşakkatli oldu, omurga alanlarım dar olduğu için zor takıldı takıldıktan sonra odaya alındım ve ilacın sadece yarım dozu verildi ve belden aşağıda tamamen hissizlik oluştu hareket ettiremedim, bebeğimin bir ara kalp atışı düştü ama çok güçlü olduğumuz için toparladık, sonra ilacın etkisinin geçmesiyle tekrar sancıları hissetmeye başladım. Saat 2 ye doğru 7-8 açılmam oldu pilates topuyla karşıladım ağrıları saat 2:44 oldu doğumhaneye aldılar ve artık doğum başladı kaç kere ıkındığımı hatırlamıyorum ama tüm bu süreç bebeği kucağa aldıktan sonra son buluyor 🌸🥳 herkese hayırlı ve güzel doğum dilerimmm 🫶🏻