Edus35 Allahım bu nasıl mide yanmasıdır boğazım alev ilk defa bu kadar yoğun yaa 35+2 of offf psikolojim bozuldu iyice
On-Fr-Tu Edus35 36+2. Şuan aynıyım. Midem boğazımda. Karbonat içiyorum genelde 1 çay kaşığı suya atıp deneyin isterseniz
Hayriyekrc48 Edus35 38+5 olduk öyle böyle yanmıyor ne yiycem ne içicem de geçecek diye düşünüyorum sanki alev topu var midemde rennie duo diye şurup verdi doktor onunda çok faydası var mı bilemedim etkisi çabuk geçiyor
Burcu-2634 Edus35 ben daha yolun başında öyleyim ilk gebeliğim de yaşamadığım her şeyi 2. De yaşıyorum Allah’ım sen biz kadınlara yardım et 🤲
Edus35 On-Fr-Tu ay fenalık geçircem vallahi bulantı da oluyor bi yandan süt içsem mi diye düşünüyorum şuan ama bulantım da oluyor kusmakta istemiyorum
Edus35 Hayriyekrc48 şurup bende de var yazmıştı daha hiç başlamadım işte geceleri korkuyorum geç saatte böylr ilaç süt gibi içmeye midem hassas bulanıyor zaten kusarım diye korkuyorum
Edus35 Esra_Omer_21 midem bulanır diye çok korkutum içmedim gündüz bi içiyorum onu kıvrana kıvrana uyuya kalmışım vallahi
Sumeyra0407 Edus35 ben tesadüfen keşfettim göbek maruldu benimki. Marul çok iyi gelmişti içim buz gibi oluyordu
Edus35 Opheliaxxx valla bebek saçlanıyor diyorlar bi doktor yazısında görmüştüm hurafe diyordu🫠 ama cidden berbst durum kıvrana kıvrana uyuyaklamışım resmen bu halde fena ya fenaaaa
sukran0046 Edus35 ya benimde 1 haftadır çatı kemiklerim agriyor bazen adım atamıyorum birde aşırı derecede nefes darlıgı yaşıyorum sürpriz yumurta gibi catlayacam az kaldı diyorum
Hayriyekrc48 Edus35 ilk 5 ay bende öyleydim herseyi kustum Bi sefer deneyin şurubu belki işe yarar ben bu son aylarda kullanmaya başladım mide yanmasına artık dayanamadım da