_Mother_ Son adet tarihim 24 Ocak 11 Şubat’ta çatlama gerçekleşti ovulasyon testinde bugün 15. Gündü benim 23 Şubat’ta başlayan kanamam oldu 1.5 gün tek sürdü test yaptım silik çıktı biraz önce kan verdim kan sonucum 11.97 çıkmış çok mu düşük sonuç 🥹🥹🥹
iremsevinc _Mother_ canım daha yenidir sonucun düşük olması önemli değil 2 günde 1 aynı yerde tekrarla 2 kat artması lazım onemli olan bu hayırlı olsun
birmucize1 _Mother_ catlatma ignesiyle hamile kalmadim ama adet gecikmesinin 5. Gunu beta hcg 11 le ogrenmistim 🥹 ilk sonucun dusuk yada yuksek olmasinin bir onemi yok aslinda 2 gun sonraki artisin 2 katina cikmis olmasi gerekiyor saglikli bir gebelik demek icin 🥹 bu sonuca gore tebrik ederim HAMİLESİNİZ ❤️
yeni-annelik _Mother_ ben adet olmam gereken günde kan testi vermiştim 483 çıkmıştı sizin biraz düşük gibi geldi bana rabbim hayırlısını versin iki günde tekrarlayın bence artışlarına bakın 🙏🏻
_Mother_ iremsevinc kızımda da düşük seviyelerde öğrenmiştim umarım bununda yükselmesi iyi olur kanama durumu beni çok korkutuyor işte
_Mother_ birmucize1 çok teşekkür ederim çatlama iğnesi olmadım normal ovulasyon testi kullandım ondan çatlama gününü biliyorum bana umut oldunuz inşallah yükselir benimde sağlıkla sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
birmucize1 _Mother_ amin insallah hepimiz saglikla alalim rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah ❤️
Zehra440 Dmrcn Merhaba benim son adet tarihim 22 Ocak 8 Şubat’ta beta verdim 2,00 çıktı 22 Şubat’ta 83.7 25 Şubat’ta 380 çıktı geç döllenme mi olmuş kaç haftalık oluyor acaba
_Mother_ yeni-annelik 11 Şubat’ta çatlama gerçekleşti yani o gün tutmuşsa 15 günlük falan oluyor değer normal gibi aslında zaten kanamadan 1 gün önce test negatifti kanama sonrası pozitif gördüm
Patito__ _Mother_ cnm iki gun sonra tekrrlaman lazm ilk deger besyuzde ciksa 5 uzeride ciksa onemli olan gidisat
Mombus Ben 8 le öğrendim . Önemli olan iki gündeki artışı en az 2 katı olması gerekiyor Sağlıklıdır inşallah endişe etmeyin 🙏
yeni-annelik _Mother_ bende 18 inde hamile kalmışım 4 ünde kan verdim benimde 15 günlükmüş kan verdiğimde tabi herkesin aynı olucak diye bir şey yok belkide geç döllenme yaşıyorsunuzdur