Bay00 Emel_34 çok şükür ya bi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥲 zorlanmaya başladım artık buraya kadar iyiydim ağrılar arttı baya hemen yoruluyorum 🥲
Emel_34 Bay00 hıc sorma ya ozellıkle bel ağrısı çok olmaya başladı hıc uyuyamıyorum ınsallah zaman çabuk geçerde alırız
1sadeturkahvesii Emel_34 yok girmedim daha haftaya kontrolüm var 35. Haftada yani o zaman girerim diye düşünüyorum
Emel_34 1sadeturkahvesii benımde doktorum 35 te gel dedi 32 de gıttıgımde ağrım sancım vardı buna rağmen almadı nst ye dedım acaba neye göre alıyorlar
1sadeturkahvesii Emel_34 doktorun kendi kararı sanırım yoksa 30 dan itibaren bile nst ye girenler var
Emel_34 1sadeturkahvesii aynen sancım falan bvar dedım ultrasonda hersey ıyı gorunuyo baskıda yapmamış dedı muhtemelen enfeksıyondan dedi
1sadeturkahvesii Emel_34 benim karnım sertleşiyor uyuşuk gibi oluyo o esnada farklı bi hissiyat veriyor doktor normal dedi ama yalancı sancı mı nedir bilemedim
Emel_34 1sadeturkahvesii bebek büyüyo muhtemelen ondandır çünkü benim daha önceden böyle hiç olmuyordu yeni yeni olmaya başladı yanı normal doğum yaklaşıyo