Fatoss-16 Eşimle Deva Asel ismini çok beğendik icimizede sindi ama aile uyelerimizden ve çevremizden bazı kişiler begenemediler kafamız karıştı sizlerin yorumu ne olucak merak ediyorum
Narin9 Fatoss-16 bebek sizin bebeğiniz siz hangi ismi beğeniyorsanız onu koyun beğenmeyen doğurup istediği ismi koysun insanın hevesini kursağında bırakıyorlar hayırlı olsun diyip geçemiyorlar mı
NehirNil Fatoss-16 çok çok beğendiyseniz koyun tabi ama bende çevrenizdekilerle aynı düşüncedeyim deva pek hoş gelmiyor kulağa asel de artık çok baydı
Melek3675 Fatoss-16 deva çok tatlıymış bence siz beğendiyseniz çevreyi napcaksınız onlar konuşuruz susar 😀
Barabar Fatoss-16 ay Deva yi bende beğendim istedim ama herkes deva partisi mi vittirivizzik yorum yaptı 😅 Asel de o kadar fazla kii yani beş kizdan üçü Asel nerdeyse bunu göz ardı etmemenizi oneririm
Busranurkura Fatoss-16 asel konulan kız çocukları çok tatlı oluyor çok akıllı oluyor ama çok yaramaz oluyor kızımın adı Asel 😄 adı gibi bal ama 4 kişi zor baş ediyoruz bundanda bi haberiniz olsun derim 😅🌸
Meral_56 Fatoss-16 Deva kulağa pek hoş gelmiyor acikcasi cok kaba geldi bana telaffuzu. Asel guzel ama😊
amayinedeiyiilerledim Fatoss-16 bizim bulduğumuz isimde sevilmedi. Kimin umrunda.? Bizim değil valla 😂🤭 İsim anne babanın içine sinsin gerisi teferruat. Sizin içinize sindi mi.?
Fatoss-16 Elvn amayinedeiyiilerledim evet ama bebek büyüyünce ismini begenirmi diye de düşünmeden yapamiyorum Temmuzda doğum o zamana kadar belki fikrimizde değişir bilemiyorum
Nurov Ben devayı beğendim aseli artık görmen dahi istemiyorum, yanına başka bi isim bulursanız çok tatlış olabilir🌝
minnos1mom Fatoss-16 Devayı beğenemedim kulağa hoş gelmiyor bence , Asel ismi çok güzel ama herkesin dediği gibi çok koyulan bir isim
amayinedeiyiilerledim Fatoss-16 bence sizinde içinize sinmemiş. Düşününce hiç birimiz ismimizi bu dünyada seçmedik. Aslında onun adı levh-i mahfuz da belli. Kalbinizin sesini dinleyin. Sağlıkla gelsin 💐
Aysence Bal şifadır der gibi olmuş 😄 Bebeğin yüzünü görmek ilham verir. Hiç hesapta olmayan bir ismide koyabilirsiniz ya da tamda planladığınız isim cuk diye oturur..
Fatoss-16 Aysence evet şifa bal diye düşündük bizde tek çocuk olsun istiyoruz ve kız istedik Allah gönlümüze göre verdi ins sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi ama yorumlara da bakınca fikrimiz degisebilir diye de düşunuyorum