SeydaaAdenn _Hulya7106 hayır hiç bişey yapmadım ama ben evde duran yada yatan biri değilim sürekli harekt halindeydim :)
SeydaaAdenn Erzurumlianne ebe makattan ince uçlu bir şişe ile sıvı boşaltıyor bu sizin bağırsaklarınızı temizliyor ki doğum esnasında ıkındığınızda büyük tuvaletinizi yapmayasınız :)
Lavin___ SeydaaAdenn sağlıkla büyütün 💞 peki bu anlattığınız(lavman) acı veren bir şey mi çok hissediliyor mu🫢
Mesen SeydaaAdenn ayy ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde de böyle olur ya en çok açılma ve dikiş korkutuyor beni acaba olur mu ki diye siz hep normal mi istiyordunuz
Kelebek1_ SeydaaAdenn bildiğimiz büyük tuvalet yaparken zorlanmak o zaman ben doğumhaneye de olmuyor diyince farklı bir şey dedim herhalde 😅
Tatlianne38 3.bebegime hamile bir anne olarak..korkacak birşey yok inanın…evde biraz sancı cekmek açılmaya neden oluyor..bir de hastaneye gittiğinizde her sancı geldiğinde ikinirsaniz acilmaniz daha da çoğalıyor ve hemen doğuma alıyorlar…🙏🤗
Tatlianne38 Dikisten korkan anneler için yazıyorum,ya sprey sıkılıyor uyustursun diye,ya da iğne yapiyolar…acı olmuyor..sadece diktiğini hissediyorsunuz o kadar
Derky SeydaaAdenn ayy nee kadar güzelll🥹 maşaallaahh nazarlar değmesin, bebeğinizi sağlıcakla büyütün 💕 hepimize böyle doğumlar nasip olsun 🙏🙏
Meryem410 SeydaaAdenn gözün aydin rabbim analı babalı büyütsün insallah 😍🥰 Rabb’im bana da nasip etsin kolay dogum insallah 🤲🤲
Sym_nr SeydaaAdenn maşallah sağlıkla huzurla büyüt canım bebişini 😍😍 çook güzel bi doğum hikayesi özellikle bu ara aşırı korkularım başlamışken karşıma çıkması harika bişey oldu 🥰 Allah hepimize böyle güzel bi doğum nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🩷
Ylmbl SeydaaAdenn bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏🥰 buarada enfeksiyon için ilaç kullanabiliyoruz doktorum bana yazmıştı