Hazalaskin ogretmen1anne_ ayy biz aydinlilarin şivesi ile ne var söyleme şekli gibi burda çok dalga geçilir bence bu isimle Aydın’da yani 🤣
ogretmen1anne_ [silindi] öyle mi 😊 sizin kaç haftalık artık karar vermem gerekiyor ama zorlanıyorum 😊 Mihra ve Neva arasında
elifcevikibis ogretmen1anne_ Çok güzel bir isim, hem Türkçe anlamı hem de Kur’an daki anlamı… 🤲🏻 Yağmur Neva olucak kısmetse kızımın ismi 🌿🤲🏻
elifcevikibis ogretmen1anne_ Kur’an da tohumun filizlenmesi, dirilmesi, canlanması demek diye biliyorum bu arada ben.
Aysunays ogretmen1anne_ Anlamı da cok guzel telaffuzu da Türk müziğinde bir makam adi ayrıca Neva makami
Evhamlikurabiyeanne Bir hücrenin cekirdegi demek anlamı cok hos bence her sey cekirdekten olusuyor yani Neva dan benim kızım Hüma eger bu bebisim de kız ise Neva ve Meva düsündüğüm isimler arasinda
[silindi] ogretmen1anne_ 36+2 bende sadece başta ilk bu ismi görüp çok beğendim başkasına bakmadım bile öylece kaldı sonra da anlam ve sesleniş olarak kulağa çok hoş ve naif geliyor 🤗
elifcevikibis ogretmen1anne_ Söylenişi kolay ve zarif bir isim diye düşünüyorum🌿🌷 İleride umarım kendisi de sever. ✨🤲🏻