Bebeklerim1228 34+2 günlük hamileyim ama kızım 1 hafta önden gidiyor hep yani 35+2 olarak şuan ben hangisini baz almalıyım doktoruma sorucaktım unuttum bu çarşamba kontrolüm var o zaman sorucam tabi de aklıma takıldı 😅
Cceylann01 Bebeklerim1228 34+2 ti baz alor doğumu 1 hafta öne cekmez yani benimde 1 hafat 10 gün gibi önden gidiyor ama dogumu ona göre degil sat a göre yapacak
Zerrinatila Bebeklerim1228 Benim de iki hafta önden geliyor aynı Ama alışkınım ilk gebeliğim de 2 hafta önden geliyor du Ama ben kendi haftamı söylüyorum hep Şuan 30 haftalık oldu oğlum ama doktor 32 hafta diyor
Bebeklerim1228 Cceylann01 ben hep kendi haftamı söylüyorum işte ama insanın aklına takılıyor birde doğum yaklaştıkça panik yapıyorum 🥲
Ceviz6550 Kendi haftanizi baz almalisiniz yani son adet tarihinizden itibaren olanı bende normalde 1 hafta ilerde bebeğimin gelisimi ama.doktorum ultrasyona göre değil de benim normal haftami baz alarak konuşuyor hep
Bebeklerim1228 Ceviz6550 son adetten itibaren 34+2 oluyor bunu baz alıcam o zaman teşekkür ederim 🥲 2. Gebeliğim ama o kadar heyecanlı ve panik içindeyim ki sanki ilk gebelik gibi 🤣
Mavi-elif Bebeklerim1228 ilk gebeliğimde 2 hafta önden gidiyordu 37.5te geldi ☺️ bunda bi hafta önden giidyor bakalm ne olacak bekliyoruz
Ceviz6550 Bebeklerim1228 benimde 3. Hamileliğim ve bende çok panik icindeyim nasıl olur nasıl yaparım diye aslında başıma neler gelicek tahmin ediyorum ama bu süreç korkutuyor biraz 🙂
Mavi-elif Bebeklerim1228 panik olmayın hazırlıklarınızı tamamlayın ve gelişi o güzel kokusu için kendinizi hazırlayın,☺️ ileriden gittiği için gelişmiş oluyor cigerleri filan sorun yaşamadım ben o yüzden
Bebeklerim1228 Ceviz6550 Ben ilk gebeliğimde küçüktüm 17 yaşında bişey anlamadım o yüzden evet yine heyecan vardı ama neyin ne olduğunu bilmiyordum şuan bildiğim için ve yaşımda olduğu için daha çok tadını çıkarıyorum daha çok heyecan kaplıyor içimi bi zorluk yaşamadım oğlumda doğduktan sonra umarım bunda da öyle olur da kolay geçer 🥰
Bebeklerim1228 Mavi-elif Ah zaten hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim bitikçe bazı şeyler tamamlandıkça o duyguyu daha çok hissediyorum az kaldı diye 🥰 Ama tabikide anın tadını çıkarıyorum bidaha bugünlerimi bulamayacağım 🥰
Ceviz6550 Bebeklerim1228 bende 20 yasinda anne olmuştum iki oğlum var şimdi bir kızım olucak inşallah bende onun heycani ve kız erkek büyütmenin farkını yaşama heycan duygusu çok fazla rabbim hepimizede kolaylık versin evlatlarımızı sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin 🙂
Bebeklerim1228 Zerrinatila bende bu zamana kadar önden gitmesine rağmen kendi haftamı söyledim hep 34+2 haftalığım ama 35+2 olarak görünüyor ultrasonda sağlıkla gelsin de hiç sorun değil 🙏🏼