tazeanneck Kızlar bu sabah dik durduğumda kasıklarıma birden ağrı girdi sonralarında ara ara kasıklarıma sızı vurmaya başladı ama sık sık değil 14 haftalığız. Annem korkutmuştu önceden, gerinme gerinirsen bebeğin kordonu çıkar diye bende öyle olunca korktum biraz acaba bi sıkıntı var mıdır gerinmedim ama sadece normal dik durduğumda oldu. Bu kordon bu kadar kolay çıkan bir şey değildir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?😓
Brcaytc tazeanneck biz 21+5 haftalığız. 1 ay önce falan karnıma az sancı belime de ağrı girdi. Doktora gittim hemen o gün. Hamileliğin her farklı yönünü ağrı ve acı olarak hissediceksin çünkü genişliyor dedi kanaman olmadığı müddetçe sıkıntı yapma dedi.
Duyguyy Ben doktorun yaninda calistim 9 ay dogum doktorunun ve onun boyle bise soyledigini hatirlamiyorum oyle olsa doktorlarda uyarirlar die dusunuyorum yine doktora danis ama rahminin buyuduugu icin bebek yerlesmeye calisiodur onun icin sanciodur bence
tazeanneck Duyguyy drkc teşekkür ederim kızlar cevaplarını için doğru söylüyorsunuz bence de öyle sonuçta bu kadar kolay çıkıp kopamaz diye düşünüyorum bende ama işte söz konusu bebişler olunca fazla evhamlı olabiliyoruz bende öyle bir an korktum işte
tazeanneck Brcaytc çok şükür kanama vs olmadı sadece dediğim gibi sancı girdi haklısınız belki de genişlediği için ya da birden ağrı da girmiş olabilir işte büyüklerimiz böyle yok yere korkutabiliyor acemi anneleri ☺️