Nunuuu Kusura bakmayın belki canınız isticrk ama sormam lazım cilek yemek cocukta leke mi yapıyor ben asırı yedim bu hafta sıkıntı olurmu cok tedirgin oldum saçma sapan seyler duyuyorum😭
Kumral60 Nunuuu benim kizim cilek dogmali o zaman insanlar dusunmeden konusuyor takilma bunlara canim daha neler diyecekler de sen bilincli olursan onlara firsat dogmaz hamileliginin tadini cikar.
Aysun2834 Nunuuu çevremdeki herkes onu yeme leke çıkar kokmuştur ye leke çıkar aman dokunma izi çıkır senin çocuğun kesinlikle benekli doğcak derlerdi hep her kokanı yemezdim yada leke yapar diye dert etmedim hiç sonuç anasınında babasınında doğum lekesi var ama kızımda hiçbirşey yok 😁😁
Yaser27 Çilek ile bi yerine dokunursan leke olurmuş diye duydum hatta ablam inanmamış kalcasina degirmis çileği bebeğinde de kalça da doğum lekesi oluşmuş
Krasivyy Yaser27 insanları korkutuyosunuz bilimsel olarak öyle bişey yok ve çilek gebelikte yenmesi gereken meyvelerden
Deletedmom431 Nunuuu etrafımda birçok kişi yedi canım çocuklarında Birsey çıkmadı 😂 bende cok yedim çilek bakalım ne olacak ama inanma böyle şeylere
Yaser27 Nunuuu valla dediğim gibi ablam hamileyken inanmamış denemiş kendi kalcasina degirmis bebeği doğduğunda da kalçasında doğum lekesi vardı
Nunuuu Deletedmom431 ay ne güzel 💜 insallah inanmaya gayret ediyorum insanın pskolojisine işliyorlar 🤣🤣
yamacinannesi Ben eşime yedirttim hep😂 dokununca oluyormuş yemek problem değil. Eşim uzattı ağzıma hep🙈😂
Seyhan34 Nunuuu çilek leke falan yapmaz ya ben hiç duymadım nar diye duymuştum gerçi oda doğru mu değil mi doğum yapınca anlıcam
Chanelmom Nunuuu yemekte sakınca yok fakat çok çok iyi yıkamalısınız. Toprakta yetiştiğinden, dikkat edilmeli. Ben çok severim, hastasıyım ama daha yiyemiyorum☹️