Hulya-003 Cansu-can herkeste su gelmeye bilir iklimde su belmedi normal bel ağrısı için gittim doğum başlamış yatırım yapıldı suyu doğumda Dr patlattı öyle doğurdum su gelmesi deneyimlemek istediğim bir şeydi bende acayip merak ediyordum o telaşı falan yaşadım da iyi ki 🫶
Cansu-can Hulya-003 evet doğru benim de hafif bel ağrım var ara ara bebek kasılıyor. Doktora gitmeme gerek var mı bu durumda acaba
Letubra Cansu-can arkadaşım hosgeldinde Tolga Cevigin dogum zamaniyla alakali soyledigi bisey var. Yere oturup sırtını duvara yasla. Bacaklarini uzat destek vermeden bacağını digerinun uzerine atabiliyosan dogurmazsin, atamiyosan 3 gube dogururmussun 😄😄
Sulemrullah Letubra bunu iki gün önce denedim bacağımın ikisi de kalkmadı. Bu hafta doğururum inşallah 🙏
MMerve34 Cansu-can kız bugün annem geldi doğum yaparım diye Bayrampaşa’dan Edirnekapıya dolmuşla gittik sallarsa ağrın gelir dedi😂😂😂 dolmuştan indikten 1 saat sonra ağrılarım başladı ama şimdilik doktora gidecek kadar değil inşallah çoğalır da giderim sanki arabanın sallaması fayda etti😂😂
ruveyda123 Blackkcat bende yeni fobi oluştu ya duş alırken suyum gelirse farketmezsem diye ama sonrada illaki bir şey hissederim dedim bir şey hissediliyor mu😂😂
Blackkcat ruveyda123 tabi tabi hissettim ben içimde bir şey patladı diye kalktım ve resmen çeşmeden akar gibi aktı
Nuraytmn Cansu-can benim ne suyum geldi be nişanım sancım vardı sadece nişan elleye elleye geldi hastanede suyuda hastanede. Patlattılar
EmineKenan81 Cansu-can Hayır canım ilişki yaşama şansım yoktu doktorda önermişti:)) ama eşim tır şoförü ve yurt dışına gidip geliyor bazen 1 ay birbirimizi goremiyoruz. Dediğim gibi 37. Haftada hurmaya başladım. Hep aktif olarak iş güç yaptım. Son gece goguslerime uyarı verdim çünkü artık vücudum bana fazla ağır geliyordu biran önce gelsin istedim. 39. Haftada doğum yaptım .🤗
eda006 Cansu-can bende 39+4 oldum yorumları okuyunca umutlarım yenilendi çünkü belirtim yok normal istiyorum 42 ye kadar duracak motivasyonum yok sabaha kadar suyumuz gelse de şak diye doğursak yarın 😂🌸