BusraaZeynep Ankara Hacettepede yakın zamanda doğum yapan ya da gebe kontrolüne giden var mı Erdem Fadıloğlu isimli doktoru tanıyan . Yardımcı olursanız sevinirim doktor arayışındayım
Minaeyll BusraaZeynep hacettepeye gidiyorum ama normal polikinlige gidiyorum belli bir hocada takipli değilim yani. Ama erdem hocayı iyi diye biliyorum riskli gebelikte 2 kez de o muayene etmişti beni ilgili bir doktordu. Ancak sürekli onda muayene olmadığım için tam kesin bir şey diyemiyorum şuan size
Ruya105 BusraaZeynep merhaba bilgi alabildiniz mi acaba Erdem hocayla ilgili ya da muayene oldunuz mu?
BusraaZeynep Minaeyll ben de birçok doktora tedavi oldum zamanında ama şu an sezcan hoca ona yönlendirdi ve bir tek o gebelik muayenesi yapıyormuş. O doktorla ilgili de hiçbir bilgim yok bulamadım da araştırdım nerede devam etmeliyim onun kaygısındayım
Mavi-elif BusraaZeynep bende o nedenle etlik şehir takipliyim murat hoca gebe bakmadığı için diğer doktorlarınıda bilmiyorum
BusraaZeynep Mavi-elif anladım peki sizin şu an gittiğiniz doktor nasıl ismi nedir . Bir de kaç haftalık acaba :)
Mavi-elif BusraaZeynep etlik şehir hastanesinde sürekli aynı doktora denk gelemiyorsunuz asistanlarında baktığı oluyor ama ben öyle sert veya kötü bi davranışla karşılaşmadım hiç 30 haftadaym 2 haftada bir gideceğim artık Gülcan Kocaoğlu ve Selver Özge diye bi dkktor var tatlı denk geldkçe onlara randevu alıyorum
BusraaZeynep Ruya105 ben iki kez muayene oldum ilki harikaydı. Ama ikinci de bi daha gitmeme kararı aldım . Beş dk bile bakmadı ikinci gidişimde bedava gitmiyoruz sonuçta para veriyoruz
Elos_1907 Etlik kadar berbat bi hastane yok şehir hastanesi ama en basit kan uyuşmazlık testini bile çalışmıyorlar antikor testi çalışmıyorlar aman aman gitmeyin Bilkent çok daha iyi tabi.
Ruya105 BusraaZeynep tesekkür ederim dönüşünüz için 🌸 ben riskli gebeyim perinatolog oldugu için gitmeyi düşünmüştüm telefon numarasını falan paylasıyor mu yani ulaşabilir bir doktor mu
BusraaZeynep Ruya105 benim de riskli gebelik ama memnun kalmadım işte. Motivasyon vereceğine aksine moralimi bozdu her defasında test yaptırmadıgım için ısrarla. Mailden ulaşmıştım ben. Randevu için ama numara vermiyordur
Ruya105 Mutlukoala siz takipli hastası mısınız nasıl ilgisi ulasmak kolay oluyor mu her hangi bir acil durumda
BusraaZeynep Esra-Akdag bebekte hastalık vs var riskli ben memnun kalmadım maalesef beklentiye göre memnuniyet bence yoksa kibar biri normal gebeler gidebilir
Esra-Akdag BusraaZeynep benimde riskliydi gebeliğim perinatolojide yandal yapıyordu o zaman doğuma da o girdi valla o zamanki Prof dan daha iligiliydi belki şimdi değişmiştir bilemiyorum çok zaman oldu