-Begum34 Kızlar sanırım nişan geldi nişan geldikten ne kadar sonra doğum başlar ? Bi de nişan sümüksü saydam bi şekilde gelme durumu oluyo mu başına gelen varsa bilgilendirebilir mi ?
Fatma44 -Begum34 canım benimki pembemsiydi pazar günü 4gibi geldi pazartesi sabaha doğum olmuştu kizimda
neanladinyurdagull -Begum34 sümüksü tıpa şeklinde geliyor nişan geldi hemen doğuruyorum olmuyor örneğin ben ilk çocuk nişandan 1 hafta sonra doğum yaptım sabah suyum gelmişti ikinci çocukda nişanım gelmedi sancıyla gittim
mihre26 -Begum34 benim kanlı kahve akıntı şeklinde geldi 14 gün oldu hala gelen giden yok :) sizin sancınız var mı
-Begum34 Fatma44 gözün aydın canım rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 benim gelen jöle kıvamı gibi koyu ama rengi açık anlayamadım
-Begum34 neanladinyurdagull anladım benim ilk çocuğum bilmediğim için saydam bşe geldi daha önce öyle bşe hçç gelmemişti nişan olarak algıladım bende gelince ortalama 1 haftan oluyo o zaman hazırlıklı olmak gerekiyo her an doğum olacakmış gibi
-Begum34 mihre26 hayırlısıyla gelsin inş bebiş 🤲🏻🙂 benim çok ince bi sancım vardı ama geçer gibi oldu tam anlam veremedim 🙂
-Begum34 mihre26 amin canım inş 🥰🤲🏻 38+6 haftalık hamileyim ama şuan için karnım aynı daha yeni oldu bende nişan gelmesi tam anlayamadım bilmediğim içinde hemen oluyo mu bilmiyorum 🙂