morpaqatya9 Merhaba arkadaşlar 😇sağa yada sola yattığım zaman karnım acayip sert oluyor acayip bir his oluyor patlayacak gibi o neden oluyor
tugcesakzci morpaqatya9 kaç haftalıksınız? Yalancı rahim kasılması oluyor sertleşmeler ben de 16 da başlamıştı doktorum magmezyım takviyesi başlamıştı bi danışın bence
Rmz21 morpaqatya9 bebek toplanıyor ondan . Bende de oluyor öyle bir oluyor ki donemiyorum kalıyorum öyle resmen . Öyle olunca elini koy hissedersin miniği🙂
myangelson morpaqatya9 bebek toplanmasi da olabilir kasılma da olabilir magnezyum falan verilir eğer kullanmıyorsanız doktora belirtin bu durumu bebek toplaniyordur diyip gecmeyin
morpaqatya9 tugcesakzci 17+4 Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum inanın burası bana daha çok bilgi veriyor adama soru soruyorum bana cevap vermiyor başka bir şey diyor arkadaş nasıl doktor olmuş ki bu adam 🤷🏻♀️
tugcesakzci morpaqatya9 sorduğunuz sorulara cevap almakta zorlanıyorsanız değiştirin bence de. Gebelikte içinizin rahat etmesi çok önemli gerçekten. Öyle doktorlar insanı daha çok strese sokar