Nuruzunn Babyada çıkardı ben 3 gün kala yapmiştm silik çıkmıştı herşeyde bir hayır vardır rabbim kucagınızı boş bırkmasın inşllah hayırlısı olsun hakkında
Kahverengi Babyada valla hiç belli olmaz ben kaç tane erken gebelik testi yaptım adet günü hepsi negatif kan pozitifti adet olmazsanız testi tekrar yapmanızı öneririm 😊
Merve-metin Babyada geç döllenme olduysa çıkmaz canım kendini öyle şartlama gecikme olursa testini muhakkak tekrar yap herşey gönlünce olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
Lykiav Babyada kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun. Ben öyle yapıyorum valla. Gün boyu hiç oturup düşünmeye vaktim olmuyor
Merve-metin Babyada çizgi göremedim canım ama bekle adet olana kadar ümit vardır gecikmen olursa tekrarla testini
Babyada Merve-metin inşallah öyle olur diyelim çok naziksiniz çok teşekkür ederim 🙏🏻 geç döllenme olduysa adetim yine de gecikir değil mi ? Yumurtlama ve çatlamanın ardından emin olmamakla birlikte 10 gün geçmiş oluyor. 10 günde tutmuş olsa çıkmaz mıydı