Sehermahsum7321 Sumeyye42 bizim de son 28 çok ağırlaştım artık temizlik herşey bitti 3 yaşında bir oğlum da var zombi Gibi ortalıkta dolanıyorum
Miracleee Sumeyye42 son 16 gün. Dünden beri ağlama ataklarım oluyor. Çok duygusallaştım. Mide yanması mahvediyor bir de. Dün gece saat 2 gibi doğurmak istiyorum diye ağladım 😵💫
Sumeyye42 Sehermahsum7321 Rabbim kolaylık versin gerçekten zor tek başına herşeye yetişmek heleki artık son günlerde ☹️
Sumeyye42 Miracleee çok zor zamanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende artık normal vücuduma geri dönmek istiyorum bir yandan çok güzel günler bir yandan artık geçsin şu zaman diyorum 👀
Miracleee Sumeyye42 evet çok haklısınız. Hamilelik çok güzel bebeğimi hissetmek hareketlerini takip etmek filan çok hoşuma gidiyor. Ama mide yanması beni bitirdi. Hamileligimin en zor tarafı bu oldu maalesef.
Sumeyye42 Miracleee ben gavıscon kullanmıştım baya rahatlatmıştı siz de doktorunuza danışıp kullanın herkese fayda ediyor mu bilmiyorum ama beni kurtaran o olmuştu
Sumeyye42 Sedefkitir12- ne zaman belli oldu kaçıncı hafta da dedi doktorunuz sezeryan yada normal diye