12moom Kızlar 5+5 haftaligim midem çok bulanıyor yemek yerken vs sabah kalkma istegim yok kahvalti zaten hic aram yoktu ama mecbur bebegim icin sut pekmez yiyorum… hazirlarken tiksinmelerim çok fazla sizler aynı durumu yaşadınız mi nasil aşiyorsunuz bu durumu
Yazmelegi_ 12moom bende yaşadım Hatta kusmaktan zayıfladım doktorum yemezsen yatış vericem dedi mecbur yiyodm kussam da yiyodum🥺
Elo__35 12moom çok normal canım benimde 5. Haftada başladı 7. Haftada yatış yapıldı 4 gün sabah öğle akşam serum yedim doğuma 14 gün kaldı hala kusuyorum umarım senin bu kadar uzun sürmez prilam sabah bir öğlen bir gece uyumadan 2 tane içebilirsin
Boncukk123 12moom 13 hafta boyunca tiksinme mide bulantısı kusma yaşadım kepek ekmeği arasına kaşar koyup tost makinasında bastırıp yiyordum kokusu yok diye uzun zaman bunları yedim canım ilk 12 hafta bebek senın kanından besleniyor en önemlisi 12 hafta sonrası artık yediklerinden vitamin almaya baslıcak kendını kasma sadece şekerli yiyecekler sıvı yağlı baharatlı şeylerden uzak dur onlar çok kötü yapıyor insanı 🌸
Zynp12 12moom benimde 5. Haftada başladı 13 hqftaligq kadar devam etti ama midem bulansada azda olsa yedim çünkü şeker hastasiydim. Salatalık peynir zeytin mide bulantimi azda olsa durduruyordu benim bu haftakarda normal inşallah geçecektir zorlansanda biraz bile olsa ye. Aşırı fazla varsa mide bulantım Dr gittiğinde şöyle mide bulantısı için ilaç yazar o sana o iyi gelir
biranne__ 12moom ilk 3 ay beslenme çok önemli değil derler ama dogrumu bilmiyorum bir çubuk kraker bile yesen bebege yeter derler depomuzdan yararlanıyormuş sadece diye söylüyorlar