Tugba_- bilgeeS Yumurta ceviz avokado çok tüketiyodum labne ile avokadoyu tam buğday ekmeğine sürüp yiyordum sebzeli omlet yapabilirsin yumurta ile aran yoksa ben de yumurtadan çok tiksiniyodum ama mecbur alıştım bol baharat döküp öyle yemeye çalışıyordum çok şükür geçtik o yolları 29+4 haftalık olduk 🥰
biranne__ bilgeeS illa yumurta gerekmiyor yumurtadan tiksinen bile var herhangi bir süt ürünüde yeterli
bilgeeS Tugba_- çalışıyorum kahvaltı onlar veriyor poğaça falan öğlende evden götürüyorum işte yumurtayı sabahtan yapsam kötü olur öğlene kadar
Tugba_- bilgeeS Bende çalışıyordum canım ve halâ daha da devam ediyorum çalışmaya evde yapıp işe götürebilirsin yumurtanı ben hep evde yapıp saklama kabına koydum ofise geçince yedim sen de o şekilde yapabilirsin poğaça falan çok da faydalı değil 🙁İlk aylar daha dikkatli ve faydalı besinler tüketmeni tavsiye ederim 🙏🏻
nilguneker Her sabah yumurta peynir ve zeytin yiyorum. 1 dilim ekmekle beraber, beslenme çantası yapıp yanımda götürüyorum. Ara öğün olarakta süt ve muz, bir küçük kasede kuruyemiş. Ve öğle yemeğimi de evden götürüyorum
bilgeeS biranne__ ozaman öğlende peynir salatalık ceviz badem ekmek böyle şeyler yenilebilir peynir var sonuçta
bilgeeS Tugba_- yapıyoruz ama kahvaltıyı karşılıyor öğle yemeğini cebimizden yada evden götürüyoruz o yüzden tam tersi de olmuyor
Evhamlikurabiyeanne 13.haftaya kadar kahvaltida sadece tost yiyebildim gecen hafta basladim yumurta yemeye mideniz bulaniyorsa illa bunu yemeliyim diye sartlamayin kendinizi