Mommelike Busra_27_34_ 😅😅tabii ücretlidirde çok yoktur inşallah allahım mesai saatine denk getirsin inşallah 😂😂😂 Doğum ücreti uygun bayağı oda çok yüksek değildir diye düşünüyorum da bakalım artık hayırlısı etkilendim valla videolardan değer gibi aksi olursada verilir
Busra_27_34_ Mommelike eğlenceli motivasyonlu bir doktor doğum esnasında da çok sakin😁çok yoktur inşaallah hiç sormadım canm avicenna Gültepe diye gir web sitesine numarasıni al hastanenin sor bakalım istersen 😊benim ki mesai saatlerine denk gelmişti çok şükür inşaallah seninde öyle olur şimdide öyle olması temenni ediyorum 😁
Mommelike Busra_27_34_ canım ya seninle hastane hakkında konuşmuştuk doktor kafama yatmıştı ama hastanede yoğun bakım ünitesi 1. Basamak varmış sadece yani bebek sadece sarılık olursa tutuluyormuş solunum sıkıntısı yada enfeksiyon vs olursa başka hastaneye yönlendiriyorlarmış Buda sıkıntılı bir durum ya😔
Mommelike Busra_27_34_ tabiiki canım söylerim aradığımda aklımdasın şeker testinden sonra ararım 25 ten sonra çatı muayenesine yakın falan giderim tanışmak için 😍 senin kaç haftalıktı
SrpYlmz Burcu-2634 canım detaylı ultrasonu orda yapmıyorlar primatologlar yapıyor bende Avrasya hastanesine hatta Fatma hanıma gidiyorum memnunum şuan muayene 1200
Burcu-2634 SrpYlmz benim ilk doğumumu yapmıştı iyi bi doktor aklımda hiç soru işareti kalmamıştı herşeyi soruyodum oda sağolsun cevaplıyordu
SrpYlmz Sevilaypak bende orda yapılmıyor diye biliyordum doktora göre degisiyor mu bilmiyorum ama primatolojide yapılmasını herkes daha çok öneriyor ama tabi fiyatları daha fazla
Busra_27_34_ Mommelike biz bugün 18 olduk Mart 12 bir datem var oğlumla 😁😊💙 Çatı muanesi demisken bana yapmamıştı 😁herhalde baktı tipime tamam ya bu aslanlar gibi doğurur demiştir bilemiyorum 😁şaka bir yana yapılmadı 😊
SakinaG Siski klinikte, Doktorum Alparslan Demir, cok oneriyorum, mukemmel birisi. 1800 oduyoruz. 1 muayene 15 gun icinde ucretsiz kontrol. Sonuna kadar hakediyor, cok memnunuz🙏🏻
Ylzknn Lavinya21 ben de Özcan beye inşallah . Şu birinci hastanesinde bir doktora birinci dereceden akraba indirimli gidiyorum. Ama doğuma Özcan beye gideceğim.
SakinaG Mommelike klinikte ameliyat yapilmiyor, evet anlasmali oldugu hastaneler var, vardir tum gerekenler tabi