fatmasaritac Selam kızlar 37+4 teyim bugün doktora gittim biraz ödem olduğunu söyledi doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi. Açıkçası biraz korkuyorum idrar tahlili verdim temiz çıktı yarında kan vereceğim ama aynı durumu yaşayan var mı ? Yada bilgisi olan?
TinkiPinki20 fatmasaritac canım tansiyon aletin varsa düzenli tansiyonunu ölç gebelik zehirlenmesinde tansiyon da yükseliyor 14 ve üzeri olması tehlikeli diye biliyorum. Önlem amaçlı tuzu azaltabilirsin
Ozlem1993 fatmasaritac bana elin yüzün şişmiş deyip şimdi 24 saatlik idrar yapıp hastaneye götüreceğim ordan bakıyorlarmıs 🙄
fatmasaritac TinkiPinki20 tansiyonum hep düşüktür benim takip ediyorum 12-8 in pek üstüne çıkmıyor bi kaç kere 13 olduğunu gördüm o kadar korkmalı mıyım😔
Gggg-12 Benimde 3-4 gündür aniden gelişti bu ödem 32+1 son aylarda normal diyorlar ama söyliyim mi doktora ya hiç kilo almadım desem yeridir ödem olması beni şüpheye düşürdü
fatmasaritac Gggg-12 kiloyla pek alakası yok bence ellerde ve ayaklarda şişme varsa doktoruna söyle derim
Ozlem1993 Gggg-12 yüzde varsa genelde şüpheleniyorlar benden 24 saat idrar toplamamı istediler yarın sabaha vereceğim
Gggg-12 fatmasaritac var benim yüzümde şişiyor dudaklarım daha doğrusu ama iniyor sonra bi süre dinlenince gebelik zehirlenmesi olsa iner mi
fatmasaritac Gggg-12 benimde yüzümde şişlik var doktor o sebepten şüphelendi zaten yinede bence bildir doktoruna derim ben
fatmasaritac TinkiPinki20 şimdi kan tahlili verdim bakalım ona göre belli olucak. Tansiyonumada bakıyorum sürekli🥹
TinkiPinki20 fatmasaritac inşallah yoktur kötü bir şey canım sonuçların çıkınca buraya da yaz bizi merakta bırakma
fatmasaritac TinkiPinki20 çıktı sonuçlarım ço şükür hepsi temiz bir sorun yok doktor beslenmene dikkat et dedi. Artık biraz yürüyüş hareket ve beslenmeyle bakıcaz bakalım
Gggg-12 fatmasaritac ben gittim 15 falan çıktı tansiyonum ama ödemden önde bebek içerde çok sıkışmış rahim genişlemiyormuş 36 da falan gelir bu dedi :(
Gggg-12 fatmasaritac bacaklarımda fazla ödem olmadığı için öyle bi tanı koymadı bi ihtimal dedi sadece takip ediyorum , rahim çok kaslıymış bebeğe yer açmıyormuş karnım dışarı büyümüyor pek içeri de bu kadar genişlemiş işte
fatmasaritac Gggg-12 yinede dikkat et ödem ve tansiyona. İyi düşün iyi olsun. Benimde dışarı doğru göbeğim çok yoktu 6.aydan sonra iyice büyüdü çıktı ama yine çok belli değil hamile olduğum anlamıyor insanlar ki doğurcam yani. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter🫶🏻