aypersi Arkadaşlar 34+5 günlük doğumca bebek görmeye gelenlerin kucağına vermek istemiyorum hiç nasıl bir bahane uydurabilirim onlarıda kırmak istemiyorum
Beybun_29 aypersi bebek görmesine gelip ciddi ciddi bebek taşıyorlarmi bizimkiler izin vermezdi yeni doğan bebek anne de olur öyle rahatsız edilmez hastalik kapar
Gezenlady aypersi kabul etme isteyeni evıne alırsın istemedigini almassın,kendı tarafına göster eger koca tarafını sevmıyosan gösterme her türlü bahane uydurabılırsın bunun ucu cok acık,ev senın cocuk senın herkese yallah
Semsvs aypersi ben bebeği uyuttum deyip içeriye yatırdım kardeşiminde yanına koyardım o yüzden kimseye göstermedim
Sedatun Kusura bakmazsanız şu an salgın var erken doğduğu için bağışıklığı düşük o yüzden doktoru ayrı odada tutmamızı öneriyor diyebilirsin ben öyle yapıcam😂
Sema_1nur Sedatun Bende görümcemden muzdaribim 2 tane çocuğu var küçükler ikisi de kızlarım isterse kuzenlerini alabilirler falan diyo bende abla çocuk benim çocuğum kızların çocuk istiyolarsa yap sen de bi tane sevsinler benim çocuğum oyuncak mı küçücük çocukların elinde oyuncak etmem dedim bana küstü ama haklıyım bence bu arada hamileyim şuan doğunca İnşallah böyle olmaz
aslhnkrts9 Sema_1nur ya ben de aynı durumu yaşayacak gibiyim görümcemin iki kızı var korkuyorum anlık bişey yaparlar da fark edemem diye 🥹anlamaları gerek aslında kendileri de çocuk büyütmüş insan
Sedatun Sema_1nur haklısın tabi kız büyüyüp kocaman bebek olsa bile çocuk eline verilmez çocukların ne yapacağı belli olmuyor bizimde bebekli arkadaşlarımız var ben yaklaştırmayacağım kendimi üzmek istemiyorum kimse için
aslhnkrts9 aypersi ben watsap durumda paylaşmayı düşünüyorum bi kaç ay bebiş görmesine üzülerek misafir kabul edemiyoruz diye kimse gelmesin diye riskli geçen bir hamilelik sürecim var kimse yüzünden hasta da edemem kendimi sinir edip sütümü falan da kesemem
Sema_1nur aslhnkrts9 bazı insanlar o kadar anlayışsız ki hayatında ilk defa bebek görmüş gibi davranıyorlar sinir oluyorum ben kendi adıma konuşuyum ilk defa hala olabilir ama o çocuğun annesi benim ve o şuan sadece bana muhtaç ama bunu anlamıyor lar
petekceee aypersi biz misafir kabul etmiyoruz herkese söyledik Hamilelikte hayrı olmayan bebek görmesinde ne yapsın ortalığın salgını zaten ortada minicik yavruların bağışıklığı nasıl kaldırsın
aslhnkrts9 Sema_1nur resmen beynimin içindeki düşünceleri okumuşsunuz gibi yazdınız ben bide çenesini tutamayan biriyim şak diye söylerim ağzımın ayarı yok korkuyorum çocuklar da bize düşkün dayısıyla diye soğusunlar da istemiyorum ama ilk zaman beni bile dayısından kıskanıp ağla göz arasında elini gözüme sokmuştu görümcemin kızı bunu düşününce bebeğe yapacakları aklımı başımdan alıyo 🤦🏼♀️
Sema_1nur aslhnkrts9 bebeğini kucağından indirme derim onlar geldiğinde yok kucağa alışacak bırak yatsın falan derselrr de umursama bence bebeğinin sağlığından önemli değil ve onun sana ihtiyacı var senin kokuna ihtiyacı var doya doya dursun kucağında
azracan20 aypersi uyuyor ya da hastalık geziyor diye söyle yani bunun ayıbı olmaz zaten aklı olan illa ki görücez diye tutturmaz daha yeni doğmuş kıpkırmızı bebeği ne diye görmeye uğraşıyor bu millet anlamış değilim bebeğin kapısını kilitle kimse girmesin senden başka 🤷🏼♀️ ben olsam izin vermem
Ugurhilal aypersi doğum öncesi söyleyin bi kaç ay misafir kabul edemeyeceğim diye eşim gelsinler maske takarlar diyo kusura bakma dedim her gelen hizmet bekliyor ben ev mi toparlayayım yemek mi yapayım bebek mi bakayım bi kaç ay kimseyi kabul etmeyeceğim hastalık var zaten alınan da alınabilir hiç sorun değil böyle o kırılmasın bu üzülmesin dediğimizde biz üzülüyoruz kaç tane bebek mikrop kapıp yoğun bakımda kaldı böyle akrabalardan bizde çok dikkat etmek gerekiyor