Merve_3351 N-altuny o zmnlar bebde görmeyince yokmuş gibi hissediyordm simdi 26 haftalık sağolsun sürekli varlığını haberdar edjhor😁
N-altuny Merve_3351 Maşallah size kocaman olmuşsunuz 🤍😇 sağlıcakla gelsin yavrunuz 🙏 bende bi an önce o minik hareketleri hissederim inşallah 🤗
GlyEylul N-altuny 😊 evet ikinci haftaya girince bi diyorum acaba içerde ne oluyor 🙈 üç haftada bir kontrol yapmaya başladı fazla geldi bana 🙈 11. Haftadayım
N-altuny GlyEylul o kontrol sonrası iki hafta avutuyoruz kendimizi sonra bi daha kalan süre geçmek bilmiyor🤣 aa 3 hafta neden öyle acaba belkide ikili test zamanları filan haftalar öyle denk geliyor diyedir 😇
GlyEylul N-altuny canım ben nipty yaptırdım 10. Haftada onu bekliyorum detaylı olduğu için diğer testleri yapmayacaklar🙄 sağlıklı diye üç hafta sonra gel dedi . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Damla_pelin N-altuny cinsiyet nedir acaba ? Bende öğrendim 16+5 bugün yani yüzde 90 dedi ama yanılma yüzde 1 dedi değişme olmaz inşallah, smdi kafayı ona taktım 😀
N-altuny Damla_pelin biz 12.haftada ikili tarama testinde öğrendik doktorumuz hiç beklemediğimiz anda adam geliyor deyiverdi sonra %70diyim nolur nolmaz dedi ama bencede erkek değişmeyecek hissediyorum sizin cinsiyet nedir sağlıcakla gelsin miniginiz 🐣🤗🤗
N-altuny Damla_pelin Boncukk123 Ay inşallah o gunle4 Boncukk123 ay inşallah o günleri gorururuz tekmesini hissetmeyi aşırı merak ediyorum nasip olsun inşallah 😇🤗
Boncukk123 N-altuny bende öyleydim canım çoğumuz öyleyiz bence ama nasib olursa hareketlerini hissettiğinde daha rahat oluyor tekmelerini hissedince iyi olduğunu hissediyorsun 4.5-5 aya kadar bende öyleydim zaman geçtikçe rahatlarsın 🌸
Bennureyla N-altuny evet hissedene kadar ben de aynıydım. Yaşıyor mu diye doktorun gözünün içine bakıyordum tabi benim ki biraz abartı. Hareketleri hissetmeye başlayınca doktora gitme meselesi rahat bir olay oldu
N-altuny Bennureyla yok inanın abartı değil bende sizin gibi sürekli deli düşüncelerle boğuşuyorum çünkü çok telaş yapıyoruz 😊😇
Betul7272 N-altuny heyecanla ve merakla tekmelemesini içimde kipirdayisini bekliyorum bekleyen herkese Allah bu duyguyu yaşatsin inşallah ☺️
Srfclkkl N-altuny aynen dediğiniz gibi hormonlarla alakalı hormonlarımız yönetiyor bizi hareketleri tamamen hissetmeye başlayınca içiniz rahatlar ☺️
N-altuny NG46 Maşallah size 🤗 sağlıcakla kavuşun inşallah çok guz3l duygular çok meraklı oluyoruz haliyle 🌸🤗
N-altuny Damla_pelin ay maşallah sağlıklı sıhhatli olsun inşallah annesi 🤗 isim düşündünüz mü acaba gerçi daha yeni öğrenmişsiniz sizde 🤍🤍
Damla_pelin N-altuny amiin inşallah cümlemiz 🙏🏻 ahh canmm babası kendi ismini koyucakms İbrahim 😊 baştan hazırdı ztn 😀
cerenyildirim N-altuny evet bende tam olarak öyleydim son bir kaç gündür hareketlerini hissetmeye başlayınca daha iyi hissediyorum kötü düşünme çok normal