Melikemrvvv Selam kızlar bize doktorumuz %70 kız demişti ama bugün kesin erkek olduğunu söyledi hâlâ şoktayım çıkamadım duygularım karışık 🥹 siz nasılsınız neler hissediyorsunuz 🥲
GuzelMelegimm Melikemrvvv bende kendimi hiç. Erkek annesi olmaya hazır hissetmiyorum. Çok akıllı 4 yaşında bi kızım var. Ondan sonra şok etkisi olacak gibi hissediyorum bakalım 😂
Gokce321 Melikemrvvv Ayy bizde öyle şok olduk doktorumuz iki kere gittiğimizde hep kesin kız dedi 17 haftalıkken tekrar gittiğimizde erkek dedi şok olduk 😂😂 başından beri erkek hissediyordum eşim kız diyordu benim hissettiğim çıktı ama yine de şaşırdık bir anda erkek deyince 😂😂
yeschef-13 Melikemrvvv ya ben o kadar istedim ki oldu öyle görüyorum daha bekarken adı belliydi hep erkek bebek istiyordum kızları içim bir türlü almıyordu öylede oldu 🧿🤗
Merwe_ce Melikemrvvv 12 haftalıkken kız gibi demişti 14 haftalıkken erkek oldugunu öğrendik bugun yine gittim emin olmak için 100%100 erkek dedi rüyamda üç kez erkek gördüm eşimin hayali ise kız bebekti :)
Melikemrvvv Merwe_ce bende rüyamda erkek görmüştüm ama doktor kız demişti yinede şakacı bir erkekmiş bugün gösterdi😅
BeyazPapatya Melikemrvvv Kendimi erkek bebek annesi olarak göremiyorum nedense 😅 Bir kızım var hamileliklerim birebir aynı geçiyor hep bu da kesin kız diyordum hep öyle hissediyordum ta ki pipiyi görene kadar 🤪 Ufak çaplı bir şok yaşamadım değil bakalım neler bekliyor bizi sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Merwe_ce BeyazPapatya aynısını yaşadım bende kızımla aynı hamileliğim ekşi aşerdim resmen herşeyi birebir aynı ama bizde şok olduk ikili testte kız gibi diyince iyice kaptırmıştık bugun öğrendik kesin olarak hala canım kızım diyorum🤣 sonra oğlum diyorum dilim bile henüz alışmadı😁
BeyazPapatya Merwe_ce Al benden de o kadar hep kızım diyesim geliyor 😅 Bize hiç kız denmedi 16. Haftada kesin erkek dendi bu da kesin kız yaa dediğimiz için şok olduk 😅
Melikemrvvv Merwe_ce benimdee asla dilim alışmadı hep kızım diyordum şuan oğlum demek bile tuhaf geliyor😂
Minnosaannee Melikemrvvv oluyor bazen öyle arkadaşım doğuma 1 ay kala cinsiyeti değişti. Tüm hazırlıklar karıştı