Umutlabekleyis Günaydınn bende bu ay transfer olcam allahın izniyle kacıncı gün embriyoları siziin 3 var mı
sedam94 Umutlabekleyis inşallah olumlu olur sonucunuz 🤲 benim 5. gün ama inan farketmiyor daha önce de iki kez 5. gün embriyosu transfer oldum tutmadı
baharmom35 Kivircikkuala günaydın canım bu ramazan ayında mübarek günlerde inşallah hepimiz pozitif görürüz bende şimdi adetin 2. Günü bugün yine başlıyor transfer süreci benim tahmınım ay sonu bakalım doktor ne diyecek
Kivircikkuala baharmom35 hadi inşallah kuzum Rabbim dediğin gibi bu mübarek ayda bizi güldürsün inşallah benimde 6-7 gün kaldı adete
Tue16- baharmom35 merhaba elimde estrofem tablet kutu kaldı hiç açılmamış (2adet)tedavimden fazla , ücretsiz yollamak isterim,ankarada yaşıyorum ,kargo karşı ödemeli olacak şekilde 🙏🏻
Aysinnn Kivircikkuala teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını alalım inşallah ♥️
baharmom35 Kivircikkuala bugün gittim kontrole tahmin 20 gün sonra transfer olacak veee sonuç bayrama denk gelecek Allahım çifte bayram olsun inşallah bu bayram da güzel haber alırım🤲
Ravza11 baharmom35 inşallah canım transferimiz aynı zamana denk gelicek galiba net tarih belli değil ama cuma tekrar kontrole gidicem sonrasında söylerler diye düşünüyorum
baharmom35 Ravza11 ben adet oldum gittim estrofeme başladık 13 gün sonra kontrol o gün transfer tarihim belli olacak
baharmom35 Kivircikkuala canım senın bayram sonrasına kalıyor o zaman tabi bi aksilik çıkmaz ise hiç farketmez zamanı yeterki tutunsun sağlıklı bebişler olsun😍🤲
Munevver_bozdogan Kivircikkuala ya canım bisey soracağım estrofem kist yapar mı ? Çarsmaba kontrolüm var, sabah 2 akşam 2 kullan dedi dünden beri kasıklarım ağrıyor kist olmaz dimi doktora yazdım ama cevap bekliyorum transfer için hazırlık yapıyorum rahim duvarını kalınlaştıracağız dedi inşallah kalınlaşıyor diye ağrıyordur
baharmom35 Munevver_bozdogan kalınlaşıuor diye agrıyordır zaten esrrofemi vermeden önce adetliyken muayene ederken bakıp ona göre veriyor korkma 🌸
Kivircikkuala baharmom35 evet kuşum aynen hayırlısı olsun 😍 ama ben hesapladığım da o kadar geçe kalmıyordu işte ona şaşırdım
Kivircikkuala baharmom35 adetimin 14.günü Cuma 29 marta denk geliyor yada 17.günü pazartesi 1 Nisan a denk geliyor bu tarihlerde transfer olursam bende bayramda öğrenirim diye hesapladım :)
Munevver_bozdogan baharmom35 içim rahatladı çok sağol canım ❤️ süre daha Fazla uzamasın istiyorum çünkü 😊 çarşamba günü gideceğim beni muayene edecek eğer bir sıkıntı olmazsa transfer için gün vereceğim dedi çünkü