Aabbccc Ysmnpmk amin inşallah canım benim 🙏 valla canım ne zaman isterse😂istediğin saatte gelebilirsin dedi sabah 10.30 da iğnemi yapar giderim😍
Melindam63 baharmom35 baharmom35 serumu yedim eve geldik aradan 4 saat geçti ateş titreme başladı hemen aradık çabuk gelin dediler Ege Ünv. Yatırdılar 1 gece yoğun bakımda beklettiler 1 gece de serviste kaldık bebeğimi kaybetcem die çok korktum daha yeni pozitif görmüştüm ☹️ kişiydik aynı serumu alan 4müzee zehirlendik
Kivircikkuala Aysinnn baharmom35 Munevver_bozdogan Minik-bebek Mozi1605 Yetilk Busebusee sedam94 Kızlar hepinize günaydınnn🫶🏻☀️☀️ Bi kaç gündür giremedim foruma Umarım hepimiz bu mübarek 11 ayın sultanında hayırlı sonuçlar alırız 🤲🏻 bol bol istiğfar çekin hacet namazı kılın Rabbim hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻
PinkyJelly baharmom35 şifa olsun inşallah bebişin tutunması için faydalı olur 😍 adetin ne zaman? Benim şuan adetim bitmek üzere 27 gün sonra diğerini olup başlayacağız ve sanırım bayrama denk geliyor transfer günüm 😂😂
baharmom35 PinkyJelly adetim martın 8 i ile 10 u arasında olur yaaa ne güzel günde transfer olacaksın bende sanırım bayram da sonucu öğrenmiş olucam inşallah bayrama güzel gireriz ikimizde de🥰