Lilnur Kızlarrr 17. Haftama girdim bugün 1 haftadır göğüs ucumdan çok az ara ara bir damla kadar sıvı geliyor özellikle dokunduğum zaman masaj yaparken falan hemen sıvı geliyor bu normal mi ?
bebegimhayalim Lilnur göğüse masaj yapma canım rahmi uyariyormus Allah korusun. O normal hormonlardan benimde erken haftalarda başladı haala devam ediyor sıkma dokunma masaj filan yapma yani doktorlar böyle söylüyor
hayalim35 Lilnur korkma canım kolostrum yani bebeğin ilk sütü ama masaj yapma göğsüne rahmi uyarıyor ve bebeğin için ilk süt çok önemli doğumdan hemen snra bebeği ciddi anlamda koruyor boşa gitmesin göğsünde yara olur
Lilnur hayalim35 anladımm çok teşekkür ederim ben sütüm şimdiden akıcak bebek doğunca bşi kalmıcak sandım
Lilnur hayalim35 aslında okadar çok değil aradabir damla olarak geliyor ama acıyo ucu falan artarsa o zaman ihtiyacım olur göğüs pedine artık
Lilnur Aryayra ben göğüse masaj yapmanın rahimi uyaracağını hiç düşünmedim bilmiyordum çünkü ben sadece yağ sürerken masajda yapıyordum