annelik_4 Rgmss yarın 26 haftalık oluyorum hareketler maşallah sertleşti minik minik tekmelerini yiyorum artık😃haricinde geceleri hararetim oluyor bel ağrım arttı ve oturup kalkarken kasıklarımda ağrı oluyor
Beybun_29 Rgmss güzel gidiyor sadece rahat durmayan bir bebis var işte yaramaz falan. Eşim uzakta ben kaynanamda öyle zaman geçiriyoruz
Ahsksdk Rgmss 27+3den selam 🌸 bazen çok iyiyiz bazen kötü oluyoruz ağrılı bulantılı ama şükür her şey yolunda sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum ❤️🥰
Sevdalemin annelik_4 ben de 25 haftalık oluyorum bu hafta ama doğru düzgün hiç hareket etmiyor.bir kere bile etse rahatlıyorum o yetiyor yani.ama bakıyorum bu haftalarda herkesin ediyormuş acaba benimki mi sıkıntılı.
Yeliiizzzz Sevdalemin bence endişelenmeyin herkesin farklı oluyor o zamanlar ben de hissetmiyordum 27 haftaya girdik bariz hissetmeye başladım
annelik_4 Sevdalemin herkeste aynı olamıyor diye biliyorum korkma Allah’ın izniyle bsy olmaz benimde bazen çok durgun olur ama snradan bı kıpırtı bile olunca rahatlıyorum ☺️
Masym34 26+1 👋🏻 bel ve kalça ağrım var çok fazla mide bulantım devam ediyor geceleri de aşırı terliyorum ama çok şükür hareketleri vs çok güzel elhamdulillah 🤲🏻🫶🏻