Efnanefnan Kızlar merhaba.. şuanda adetim 8 gün gecikti daha önceki postlarımda yazmıştım beta yükselişi 2 katı.. 24 ocak son adet tarihim. Kese görünmedi zaten doktor görünmez dedi. Sizler kacinci haftada gördünüz
Esraduman Efnanefnan ben bugün sanırım 4 buçuk haftalığım (doktorun tahminine göre) bugün gördüm ama alttan muayene ile. Ultrason ile görülmedi ve benim son adet tarihim 15 ocak ama döngülerim uzun yani geç yumurtlama görüyorum. Senin döngülerin nasıldı
Efnanefnan Sevcan62 şuan 4+5 galiba benim kaşıklarım yanıyor ağrıyor anlamadım 2 defa gittik doktora baktı bisey yok kese zaten gözükmezmiss
Sevcan62 Efnanefnan keseyi görmek için cok erken daha canım ama kasık ağrısı cok normal ölüyordum ben ağrıdan adet ağrısından daha cok ağrıyordu sonradan azalıyor bebek şuan tutunma aşamasında o yüzden ağrıyordur
Efnanefnan Sevcan62 doktorda olabilir dedi ben diğer gebeligimde hiç böyle bisey yaşamadım. Bu sefer yoğun agrım var şaşırıyorum napicagimi
Nissyoo Merhaba benimde son adet tarihi 24 ocak bugün alttan muayene ile kese göründü haftaya tekrar cagırdı